Răspunsuri: 98
Subiecte: 2
Data înregistrării: Jul 2009
Reputație:
18
Zupi: 1.409 z
Sasuke- desi imi vine sa-l iau la pumni ca vede in fata ochilor numa' razbunare, tot ma atrage ceva la el, bine....poate atitudinea de bad boy si e hot ^^"
Kakashi- ador caracterul lui nepasator, haios si in acelasi timp foarte inteligent.Se lupta bine si e dragut
Naruto- blondul arata bine in shippuden ^^", e optimist, very funny si puternic
Gaara- desi nu mi-a placut de la inceput acum il ador...arata bine si stie sa-si apere tara ^_^
Shikamaru- eh, lenesul meu favorit XD...e destept si face niste strategii...jos palaria
Răspunsuri: 69
Subiecte: 11
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
14
Zupi: 1.080 z
1.Naruto - desi nu e foarte bun in ceea ce face si tot da gres , este foarte incapatanat si nu se va da batut pana nu isi va urma visul ( un ex bun de urmat )
2.Sasuke - calm , puternic mereu gandeste inainte s afaca vreo miscare .. da dovada de intelepciune
3.Shikamaru - calm, si foarte foarte destept .. dar e si dragutz cu codita lui :X:X
4.Kakashi - e puternic , dragutz nu prea cred ca arata mai bn cu parul ala de alta culoare ...si ii place sa citeasca carti
6.Itachi - desi e rau si e in organizatia numita Akatsuki la urma urmei e fratele lui Sasuke si arata la fel de apetisant ( scuzati expresia )
1: Shikamaru .. Stiu , e ciudat ca il pun pe primul loc dar imi place mult de el. E cute and lazy ... Sometime ,i'm lazy too
2: Kiba ... Kiba e un scumpic si Akamaru de asemenea ...
3: Naruto ... El este amuzant si se face de ras mereu ... How cute ....
4: Gaara ... Pare dur , dar este un roscovan frumusel.
5: Rock Lee ... Rock Lee este un personaj pozitiv si are si el momentele lui ... As putea spune ca e Gai sensei doi ...
Sasuke nu este in top pentru ca eu nu prea am o admiratie asa mare pentru el. Nu sunt fana Sakura dar trebuie sa recunosc ca uneori a facut-o sa sufere, in goana lui dupa razbunare ...
Răspunsuri: 143
Subiecte: 5
Data înregistrării: Mar 2009
Reputație:
226
Zupi: 673 z
1) Itachi Uchiha - obligat sa aleaga intre clanul Uchiha si Konoha, el este unul dintre cei doi oameni care au distrus clanul Uchiha, satisfacandui pe cei doi consilieri ai hokagelui , dar neputand sa isi omoare fratiorul, acesta mintindu'l ca este intradevar rau intrucat el sa fie uchis de unul dintre membri clanului Uchiha.
2)Sasuke Uchiha - ei bine la el m-a atras personalitatea si radacinile lui de familie [Itachi ]
3) Madara Uchiha - alt supravietuitor al clanului Uchiha, fost lider al clanului si-a sacrificat fratiorul pentru a proteja clanul dar apoi alungat.
4) Hidan - ei bine imi place cand jigneste baietii zicandule "curvelor" si cand zice "a durut ca dracu' "
5)Deidara - ce sa spun, tipul e hot
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu
Răspunsuri: 48
Subiecte: 2
Data înregistrării: Nov 2009
Reputație:
57
Zupi: 231 z
hmmm
1) Sasuke - pentru ca este dragutz puternic si sunt sigura ca nu va face rau satului!
2) Garra - imi place mult comportamentul lui!
3) Naruto - vulpea cu noua cozi il face foarte special! ii da aerul acela de "superioritate"
4) Neji - imi plac ochii lui :X:X:X il face special si se comporta destul de frumos cu ceilalti in shippuden (asa mi s-a parut)
5) Sai - se straduieste din greu sa poata devenii un ninja normal, cu sentimente si este destul de caraghios cand se ia dupa toate cartile si il baga in sperieti pe Naruto
P.S.: Ăăă... nimic
Răspunsuri: 190
Subiecte: 7
Data înregistrării: Jun 2009
Reputație:
153
Zupi: 4.596 z
02-04-2010, 11:37 AM
(Ultima modificare: 04-06-2012, 02:49 PM {2} de Addeh.)
1.Gaara, za nambar 1, l-am adorat de cand l-am vazut prima data X: nu e cel mai adorat sau alte deastea, dar pentru o fan girl obsedata ca mine, e perfect.
2. Neji, tipul arata preaa bine in Shippuuden
3. Sai, frate tipul e prea hilar . Face niste complimente xD plus ca implica arta in aporoape tot cea ce face.
4. Minato X: eee atat de kawaaii.
5. Itachi, are mai multa minte decat frasu' si povestea lui chiar m-a impresionat.
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
Răspunsuri: 280
Subiecte: 16
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
811
Zupi: 4.240 z
Hmmm...
1.Itachi Uchiha-dragut si foarte puternic.Insa in Naruto Shippuuden este invins de fratele sau mai mic,Sasuke,intr-o lupta maestuoasa.Fratele sau il credea un tradator si un om fara inima,insa afla din spusele lui Madara(Tobi) dupa ce il invinge pe Itachi,ca el era un om bun si a fost obligat sa distruga clanul Uchiha insa pe el nu l`a putut omori,caci il iubea(frateste).Asta da caracter:X
2.Sasuke Uchiha-puternic,frumos,misterios,inteligent cu o atitudine pe cinste...ce isi mai poate dori o fata?![ ]..Era un razbunator privindu-i pe toti cei din jur cu rautate,insa apoi s`a schimbat,devenind si mai rau,a devenit un tradator lipsit de inima impotriva colegilor sai.Chiar si asa este un personaj care il ador:X
3.Naruto Uzumaki-dragut si foarte naiv.Este genul de tip care nu se da batut si lupta pana la capat.Isi tine promisiunile,luptand din greu pentru a le implini.Plus ca este atat de dragut cand nu pricepe lucrurile care ii se explica de atatea ori,cand intra in bucluc si se lupta cu toti,pentru a "fi recunoscut de ceilalti".:X
4.Deidara-personaj despre care nu stiu prea multe,deoarece a aparut doar in Shippuuden.Este puternic si dragut.Usor ironic privind arta,certandu`se cu fostul sau coleg,Sasori in privinta asta.Este dulce si d`asta il:X
5.Nimeni altul decat...Shikamaru Nara.Nu arata cine stie ce bine,insa atitudinea sa lenesa il face sa fie pe locul 5 in lista mea.In Naruto Ninja Students renunta la lupta,fiindu-i prea lene sa lupte,insa in Shippuuden a devenit Jounin si aratat ca poate multe.Plus inteligenta supraomeneasca si tacticile gandite in cele mai rele situatii.Un ninja priceput:X
Cam atat...ar mai fi,dar trebuiesc decat 5 locuri.
Răspunsuri: 893
Subiecte: 13
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
235
Zupi: 21.006 z
In general imi plac cam toti baietii din anime , deoarece fiecare are rolul lui important =]] . Dar totusi o sa fac un top ...
1. Naruto Uzumaki - Well , ce pot sa spun despre el ? Cred ca daca nu ar mai fi fost Naruto , anime-ul nici nu ar mai fi trebuit sa existe din punctul meu de vedere =]] . Este protagonistul anime-ului si personajul meu preferat . Imi place ca pe parcurs a evoluat mult , devenind din baiatul tantalau si neindemanatic un ninja atat de puternic, facand toate astea doar pentru a-si indeplini visul .Nu renunta niciodata. Nu prea ii pasa ce urma sa se intample cu el , putea sa fie izbit de zidul durerii de cate ori voiau ceilalti , dar nu renunta niciodata la vis . Este de asemenea un bun prieten , gata sa sara in ajutorul celorlati . Ma cam enerveaza ca este indragostit de Sakura , iar fata nu il baga deloc in seama >.> . Oare cand o sa deschida si el ochii ?! . Imi place mult cum arata , parul ala blond si tepos >.< !!! Kawaai . Iar ochii lui albastri ... ma scufund in ei =]] ( ce poetica devin o_o )
2. Rock Lee - Hai , radeti de mine >.< Dar imi place mult de Rock Lee , deoarece este un adevarat prieten , gata sa renunte la tot pentru a-si salva aproapele . Chiar daca nu arata ca printul din povesti , imi place modul lui de a gandi si ... pur si simplu caracterul lui . Uneori este extrem de amuzant si rad cu mana pe burta un ceas intreg =]] . Iar cand trebuie este extrem de serios in privinta la ce are de facut . M-a uimit trecutul sau , cred ca am si plans la unele faze =]] . Nimeni nu il baga in seama , deoarece nu era puternic . Mdah , ce motiv . Dar cu timpul a devenit atat de puternic si nu a renuntat o secunda la visul sau dupa batalia cu Gaara , chiar daca era grav accidentat . Si-a gasit taria si a mers mai departe . Se aseamana mult cu Naruto >.<
3. Itachi - I know , I know o_o The mean guy xDD Dar e atat de dragut <33 Si in plus nu e atat de rau pana la urma . Cred ca cu totii l-am urat la inceput . Nu am cum sa nu il ador . Imi place parul lui si ochii aceia atat de recii si misteriosi >.< . Mda ... o iau razna , dar asta e adevarul xD . Stiu ca si-a ucis clanul si l-a lasat pe Sasuke singur ( vai saracu' =]] ) . A fost un gest atat de ... nu-mi gasesc cuvantul potrivit =]] . Dar stiu ca a facut-o cu un scop anume si nu l-a ucis pe Sasuke , deoarece il iubea prea mult <33 . In plus uraste violenta , chiar daca Sasuke crede ca fratele sau merita sa moara .
4. Gaara - La inceput cred ca il uram nespus de mult xD . Adica nu imi placea mai deloc de el , deoarece ura pe toata lumea , nici fratilor lui nu le spunea doua vorbe bune =]] . L-am urat ingrozitor in momentul in care a fost batalia dintre el si Rock Lee . Adic l-a facut sa sufere atat de mult . Cum a putut sa il distruga in halul acela ? T_T . Dar am ramas placut surprinsa cand cu ajutorul lui Naruto , baiatul a inceput sa se schimbe ... a vazut ca viata nu inseamna numai rau si ca se poate bucura de multe lucruri frumoase ( ex: prietenii ) .
5. Shikamaru - Imi place mult de acest baiat , deoarece este atat de lenes si de amuzant . Ma regasesc de multe ori in el xD Chiar daca este un adevarat lenes este incredibil de destept o_o . Pe mine ma omoara logica si desteptaciunea xD Arata si bine , mai ales in shippuuden >.< E un zeu =]] . Mi-a placut mult sfarsitul bataliei lui cu Temari . Am ras ca o stricata cand acesta a renuntat , incepand sa spuna cate avea de facut pentru a castiga . El invatase inainte fiecare miscare =]] .
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !
Răspunsuri: 48
Subiecte: 14
Data înregistrării: Jan 2010
Reputație:
5
Zupi: 254 z
1) Sasuke Uchiha:love: ; acest baiat va fi preferatul meu mereu. Imi place de el pentru ca are toate calitatile posibile de badboy si perfect boyfriend:X E calm, inteligent, ambitios si rau. Eu una , cred ca Sasuke a facut alegerea corecta.
P. S Am uitat sa mentionez ca imi plac bruneti=Sasuke;
2)Naruto Uzumaki, de el imi place pentru ca e ambitios si nu se lasa batut niciodata. Daca nu ar fi asa tantalau probabil ca animeul ar fi o tampenie. De fiecare data isi urmareste visul, ceea ce-l face atragator(love him)
3) Hyuga Neji, el, cred eu......E putin cam , stiu si eu, serios. adica e dragut, destept si toate celelalte , dar daca ar fi o leaca(accent de moldoveanca, am bunici din partea tatalui din Moldova) mai happy si ar mai zambi din cand in cand, poate mi-ar placea mai mult:d
4) Gaara: De el pot zice ca-mi place foarte putin, de-asta a ajuns pe locul 4. Ma enerveaza personalitatea lui, dar e dragut E frumos si foartee calm, si egoist, e un nesimtit(sorry pt Gaara's fan)
5) Si ultimul loc il ocupa aiuritu' de Rock Lee. Arata scary, dar e amuzant. Daca nu ar avea sprancenele acelea poate ca as mai zice Da, dar asa zic Nu:p
Răspunsuri: 386
Subiecte: 11
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
81
Zupi: 19.294 z
1.Kakashi-imi place stilul lui de a fi,caracterul si vorbele lui ma fac sa-mi placa si mai mult de el
2.Sasuke-prima oara nu prea mi-a placut de sasuke,mi se parea un arogant care nu se baga cu nimeni in seama,dar vazand ca este ceva in el....este super
3.Gaara-prin faptul ca este mai rau si nepasator,si se gandeste doar al el,Gaara ma facut sa vad ceva la el care este bun,si da ma trage personajul
4.Shikamaru-este tipul meu de personaj,smecher si increzator,care este pe gustul meu
5.Naruto-imi place ca este putin tembel,amuzant,mereu agitat,imi place ca-i pasa de ceilalati si o pprotejeaza pe sakura:X
[center]
When I Get Home.[/center]
|