I: Ai no kusabi - e un anime frumos, povestea m-a emotionat (chiar am si plans). Imi aduc aminte cat de trista am fost. Iar de cate ori vroiam sa vad ceva yaoi dadeam la scenele de... dragoste dintre cei doi si ma calmam. ^^ Am vazut de mai multe ori anime-ul si inca nu m-am plictisit. Pot spune ca grafica a fost destul de buna si au explicat cat sa pot intelege si eu despre ce e vorba in anime (+ am vazut si descrierea de pe wikipedia ca sa ma asigur ca am inteles bine anime-ul si oricum ma plictiseam). As zice mii de cuvinte despre acest animte, dar ma rezum sa spun ca e minunat si vi-l recomand celor care nu l-au vazut. ^^ Yaoi maniac va recomanda, nu dati cu sansa acestei sanse. =]] Oricum, gusturile nu se discuta, fiecare cu ale lui. ^^
II: Maiden Rose - ca anime nu m-a atras, ci doar scenele de yaoi, in rest... eram ca si starea mea de pe zup (puncte puncte). Dar in perioada cand ma puteam uita doar la manga am cautat manga-uri dupa yaoi-urile vizionate si am dat de Maiden Rose din care am inteles mult mai multe si chiar mi-a placut (pacat ca sfarsitul nu l-am inteles). Citeam paginile cam in fiecare zi si totul era bine imbinat/imbibat. A fost dragut sa vizionez acest anime.
III: Iroku Irokoi Romantan - mi-a placut (pe langa scenele yaoi minunate). Povestea a fost al naibii de sweet si a fost asa de dragut sa-mi dau seama care e mai dragut dintre cei doi: uke sau seme (desigur ca uke, ca provocator si hot a fost seme :]]). Am vizionat de vreo trei sau patru ori acest anime si tot as mai face-odata si inca odata. Ma opresc aici, se subintelege ca mi-a placut si ca ramane in acest top. ^^
IV: Nu ma prea pot hotara... Hm... primele trei anime-uri au fost cele care mi-au placut cel mai mult, celalalte au fost doar momente yaoi (daca intelegeti la ce ma refer). Sa spunem Kire Papa si Papa to Kiss in the Dark. :]] Kire Papa a fost amuzant, romantic si tare adorabil. Mi-a placut povestea si chiar daca n-a fost gen "I.I.Romantan" (imi e lene sa scriu tot numele - scene yaoi hot si "multe") a fost frumos. Papa to Kiss in the Dark a fost adorabil si kawaii din multe puncte de vedere. Termin aici pentru ca altceva nu prea imi mai trece prin minte ca sa comentez.
V: Primul meu anime "yaoi" (sau na, shounen-ai) - Gravitation. Stiu ca urmaream cu placere seara anime-ul si chiar nu-mi pasa daca amandoi erau baieti. Era totul asa de amuzant, serios si ah... daca nu vedeam acest anime poate nu ma impacam cu ideea "gay" (boy x boy) sau cine stie... Poate n-ajungeam y.m. de astazi (care n-o lasa pe Riri in pace cu povestitul anime-urilor sau manga-urilor yaoi :]]). Mi-a placut si imi place, a fost minunat si imi trezeste inima de copil (Yuki-chan...:X bunaciunee~! :]] Eu Shu, Dya Yuki, hai ca se potriveste :]]=]]). Cam atat...
Ar mai veni si alte anime-uri, dar nu m-au facut sa le "ador". : - j
Ce post scurt. ^^
edit: Okane Ga Nai se poate spune ca se afla si el intr-un top, dar inca e neutru (n-are 1, 2 sau mai stiu eu ce, e intre diferite anime-uri), si as vrea sa zis ca a fost dragut si simplu. ^^ Chiar daca nu mi-a trezit niciun sentiment sau asa ceva, merita cel putin sa aiba un loc (fie el si neutru) pentru grafica, poveste si voci. : P