04-09-2010, 02:49 PM
1. L Change The World : mi-a placut cum a reusit L sa faca cazul cu virusul ce distrgea omenirea avand doar cateva zile la dispozitie, parca vreo 15 zile din cauza ca sia scris numele in Death Note inainte.
2. Death Note : The Last Name: aici mi-a placut totul mai ales cat de destepti erau amandoi dar L mai destept chiar daca pierdea la sah.
3. Death Note Movie: daca e al doilea film sa fie si primu nu?!!
4. Starstruck: in traducere "Intalnire cu un star" mi-a placut mai ales muzica si a fost amuzant la sfarsit cand canta Stubby [parca asa il chema] si dansa ciudat
, la un moment dat sia dat mana prin parul care nu il are
, sau cand a venit Christopher Wilde sa ii cante Jessicai care dupa aia zice Jess: "Ai venit pana aici doar ca sa iti ceri scuze?", chris: Da!...Adica nu, nu !, e mai amuzant in film.
5. Black Night: un negru se intoarce in timp cazand in lac si e un film amuzant, ii invata pe cei de atunci melodii rap si dansuri moderne, dezvirgineaza printesa si nu mai are voe sa se marite si altele.
6. This Is It: ultimele repetitii ale lui Michael Jackson, imi place muzica lui.
7. Camp Rock 2: The Final Jam: mi se pare mai tare ca primul film.
8. Camp Rock: din acest prim film miau placut mai mult melodiile.
9. Street Fighter: The Legend of Chun-Li: foarte tare filmul, actiune totala si miscari zoper.
10. X-Men Origins: Wolverine: mi-a placut filmul si am jucat si pe PS2.
2. Death Note : The Last Name: aici mi-a placut totul mai ales cat de destepti erau amandoi dar L mai destept chiar daca pierdea la sah.

3. Death Note Movie: daca e al doilea film sa fie si primu nu?!!
4. Starstruck: in traducere "Intalnire cu un star" mi-a placut mai ales muzica si a fost amuzant la sfarsit cand canta Stubby [parca asa il chema] si dansa ciudat

5. Black Night: un negru se intoarce in timp cazand in lac si e un film amuzant, ii invata pe cei de atunci melodii rap si dansuri moderne, dezvirgineaza printesa si nu mai are voe sa se marite si altele.
6. This Is It: ultimele repetitii ale lui Michael Jackson, imi place muzica lui.
7. Camp Rock 2: The Final Jam: mi se pare mai tare ca primul film.
8. Camp Rock: din acest prim film miau placut mai mult melodiile.
9. Street Fighter: The Legend of Chun-Li: foarte tare filmul, actiune totala si miscari zoper.
10. X-Men Origins: Wolverine: mi-a placut filmul si am jucat si pe PS2.