Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top 10 Anime Movie

@daphnis - nu era vorba de top 10 al seriilor anime care ti-au placut ci al filmelor de animatie care te-au impresionat...

My top 10:
1 - Voice of a distant star - e atat de trist, nu stiu de ce dar ma emotioneaza pana la lacrimi!
Povestea este centrata asupra unor prieteni (iubiti as putea spune) care vorbesc prin mesaje, la distanta ... 2-6 luni si chiar 3-5 ani distanta.
2 - The place promissed in out early days - un film enigmatic, intresant si foarte capivant, cu un final dragut. Povestea se invarte in jurul unui turn inalt 'pana la cer' si are ca protagonisti 2 buni prieteni si o fata care intr-un fel sau altul sunt legati de cer si de acest turn al sperantelor.
3 - Howl's moving castle - si romantic si dragut! O fata cuminte si serioasa e fermecata de o vrajitoare si ajunge in casa unui magician destul de copilaros. De aici si minunatele ei peripetii. (Acest film m-a determinat sa citesc si cartea cu acelas nume, ambele sunt epice!)
4 - 5 cm per second - tot din gama filmelor bune, dar triste! Prezinta povestea unui baiat care nu are noroc cu fetele si care isi traieste iubiri nostalgice.
5 - The girl who leaped through time - unul dintre cele mai memorabile filme de animatie pe care le-am vazut. In fim ne este prezentata o fata (doh..) care ajunge sa faca salturi in timp, sa se indragosteasca si sa modifice trecutul, prezentul si chiar viitorul.
6 - Origin (spirits of the past)- un pic science-fiction, dar destul de bun. Povestea are loc undeva in viitor cand un baiat este urmarit de plantele ucigase ale acelei ere. El descopera un templu pierdut si o fata din secolul trecut care au rolul de a 'compensa' pentru experimentul esuat.
7 - Final fantasy VII - nu am jucat jocul, dar filmul este foarte interesant, mai ales din cauza efectelor speciale foarte misto.
8 - Castle in the sky - e un film interactiv, dar are un pic cam prea multe clisee. Laputa e un castel zburator care are un secret legat de personajele principale care, eveident, sunt urmarite de o armata.
9 - Grave of the fireflies - un film foarte trist, dar genial. E de-abia pe locul 9 pentru ca nu imi place povestea, ma intristeaza prea mult, de-abia am reusit sa il termin, e de-a dreptul sadic ceea ce se intampla cu cei 2 frati. Cred ca e singurul anime pe care nu il pot revedea.
10 - The borrower Arritty - l-am vazut la niji! E dragut, prezinta povestea unei familii de oameni mici si impactul intalnirii dintre o miniona (liliputana mai mult) si un baietel bolnav.
[Imagine: Anime_Vector_Signature_by_iNegacion.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Top 10 Anime Movie - de Coyote Stark - 10-02-2009, 02:21 PM
RE: Top 10 Anime Movie - de Momo-chan - 11-03-2009, 09:49 PM
RE: Top 10 Anime Movie - de Shizuka - 17-04-2009, 04:02 PM
RE: Top 10 Anime Movie - de shadows - 22-05-2009, 09:32 AM
RE: Top 10 Anime Movie - de ^ToxicK kiD^ - 18-12-2009, 12:33 PM
RE: Top 10 Anime Movie - de Zach - 24-10-2010, 08:38 PM
RE: Top 10 Anime Movie - de daphnis - 05-08-2011, 02:41 AM
RE: Top 10 Anime Movie - de mariska - 26-10-2011, 11:45 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)