Am vazut animeul acum o luna cred. Cei drept, ma asteptam sa fie mai apropiat de joc . Oricum, trecand peste partea ca toate fazele shounen-ai au fost scoase, ideea animeului ca atare mi-a placut. A fost destul de ciudat deoarece manga transmite un mesaj, animeul un mesaj, iar jocul cu totul altceva .
Animeul, dupa cum am mai zis, mi-a placut. Tipul acela mai clandestin, cu servieta, care mereu uit cum il cheama, mi-a lasat o impresie buna. Avea el acolo niste speculatii si idei care ma atrageau intr-o oarecare masura. Shiki, doamne, acest om este genial, obsedat, insa genial. Deasemenea, au fost cateva momente care nu m-am asteptat sa fie o.O. Imprevizibil, ce pot zice.
Ma rog, daca ar fi bagat si ceva mai mult yaoi, cred ca era perfect. ~
Animeul, dupa cum am mai zis, mi-a placut. Tipul acela mai clandestin, cu servieta, care mereu uit cum il cheama, mi-a lasat o impresie buna. Avea el acolo niste speculatii si idei care ma atrageau intr-o oarecare masura. Shiki, doamne, acest om este genial, obsedat, insa genial. Deasemenea, au fost cateva momente care nu m-am asteptat sa fie o.O. Imprevizibil, ce pot zice.
Ma rog, daca ar fi bagat si ceva mai mult yaoi, cred ca era perfect. ~