Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Timp liber...

Buna.

Prima fotografie e ok. Nu stiu daca e focalizata sau ai modificat-o in vreun program, pentru ca, sincera sa fiu, acea focalizare imi pare foarte ciudata. Nu sunt o experta, dar imi fura foarte mult ochii. Semnatura iese prea mult in evidenta si acopera tigara si patratelele de pe gluga hanoracului, pentru ca ai folosit culoarea alb.
La a doua fotografie ar fi fost mai bine daca renuntai la editat. Scapa de textul pus peste imagini daca nu ai simtul esteticii foarte bine dezvoltat sau daca nu te pricepi in vreun program de editat poze. Vorbesc din propria experienta pentru ca nu ma descurc in photoshop, insa mai mult de un efect adaugat contrastului nu folosesc. Ai grija, nu toate fotografiile dau bine alb-negru!
A treia fotografie este cea mai reusita. Da bine atat unghiul, cat si lumina. Era mult mai ok daca ar fi avut o rezolutie mai mare, pentru ca astfel par toate detaliile ingramadite acolo si nu o pot studia prea bine.

De meserie NU te lasa. Ai potential si daca iti place, cu siguranta vei ajunge mult mai sus decat acum. Mai posteaza fotografii. 3

Răspunsuri în acest subiect
Timp liber... - de Lexxu - 22-06-2012, 08:14 PM
RE: Timp liber... - de Alicia - 22-06-2012, 10:31 PM
RE: Timp liber... - de nya - 25-06-2012, 07:34 PM
RE: Timp liber... - de Rain - 25-06-2012, 09:15 PM
RE: Timp liber... - de Lexxu - 02-09-2012, 11:05 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)