04-01-2011, 10:39 PM
Personal îţi ador ficul. Un lucru care nu mi-l pot exprima, but anyway... So.
Ai avut nişte greşeluţe mici, cred că de tastare. N-o să le mai expun. Don't kill me, please. Îmi place că ai folosti limbaj mai coloat, dă un farmec aparte capitolului. Totuşi mi-aş fi dorit să descrii ce-au făcut cei doi aseară *perv eyes*.
Acţiunea a fost uşurel grăbită, ia descria nu a fost tocmai pe gustul meu -vreau mai multe detalii despre tip şi despre ce-au făcut cu o noapte înainte-.
Deeeci. În concluzie, îmi place ficul tău şi sper să pui repede nextuleţu'.
Ai avut nişte greşeluţe mici, cred că de tastare. N-o să le mai expun. Don't kill me, please. Îmi place că ai folosti limbaj mai coloat, dă un farmec aparte capitolului. Totuşi mi-aş fi dorit să descrii ce-au făcut cei doi aseară *perv eyes*.
Citat:se intoarce la mine cu o fata de genul ,, Imi tai venele daca nu-mi dai si mie o tigara ,, si cum ziceam se intoarce la mine si ma roaga frumos sa ii dau si eu o tigaraPartea asta a avut o parte bună ÅŸi una rea. Cu care să încep? Binee, cu aia rea: nu mi-a plăcut că ai repetat „se întoarceâ€. Partea bună: m-a amuzat faza cu "îmi tai venele dacă nu-mi dai ÅŸi mie o Å£igară".
Acţiunea a fost uşurel grăbită, ia descria nu a fost tocmai pe gustul meu -vreau mai multe detalii despre tip şi despre ce-au făcut cu o noapte înainte-.
Deeeci. În concluzie, îmi place ficul tău şi sper să pui repede nextuleţu'.
![[Imagine: MANOWAR.jpg]](http://i9.photobucket.com/albums/a67/Radscooters/MANOWAR.jpg)
Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !