Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#30
Capitolul 18


Si uite cum eu si Anki ieseam doar noi doi la un restaurant. Doar noi doi… Tentant. Foarte tentant. Eram constient ca cat eram de atras de el si nu ma deranja asta. In timpul asa zisei cine, in care doar eu am mancat putin. Am aflat ca el nu poate manca decat carne cruda si sange. Apreciam fapul ca imi spunea adevarul. I-am dezvaluit faptul ca aflasem o parte din tecutul sau, iar el mi-a spus ca nu e nimic pe langa tot ce traise de-a lungul anilor.
Probabil nu s-a putut abtine si m-a intrebat ce a fost cu saruturile din baie, iar eu i-am dezvaluit faptul ca eram bisexual si imi placeau mai mult baietii. Ca tot am intrat in intrebari intime, l-am intrebat si atunci in padure, dupa ce nenorocitul ala a profitat de trupul meu, el mi-a raspuns la sarutari si imbratisari. Am aflat ca nu suporta sa faca ceva obligat,ci prefera sa faca lucrurile de buna voie.
Mi-a spus ca e genul relatiilor lungi, chiar si pentru toata viata muritorului. Am zambit, apoi l-am intrebat cum pot devein varcolac, insa a refuzat sa imi spuna acest detaliu, lasand-o pentru alta data.
Am achitat nota si am iesit impreuna cu el din restaurant, indreptandu-ne spre un parc de distractii. S-a dezbracat din cauza caldurii, lasandu-si trupul bine facut la vedere. Imi fura ochii. M-a suprins initiativa de a-si pune mana de dupa umarul meu dupa ce i-am facut poza, iar eu mi-am pus capul pe umarul sau si i-am tras capul spre mine, prinzandu-i buzele intr-un sarut si facand poza.
Am mai stat pe iarba, imbratisati, cateva zeci de minute, dupa care l-am sarutat pe piept si am urcat usor spre cat, lingand pielea pe care mai apoi am prins-o intre dinti si am supt-o, lasandu-i semne rosii.
Ne-am ridicat mai apoi dorind sa ajungem la un carusel, ceva, insa l-am vazut pe Shin iesind cu o fata din tunelul dragostei. I-am dat lui Anki un cot discret, dupa care bastistul s-a apropiat si am inceput sa vorbim fel de fel. Fata de langa el propuse la un moment dat :
- Ce ar fi sa mergem in Casa Groazei ?
M-au cuprins fiori de panica. Mereu urasem casa aia, imi era asa de frica de ea incat trebuiau sa ma lege ca sa ma bage acolo, insa de data asta eram cu Anki. Ma protejase de lucruri reale, nu de niste caricaturi idioate. In fine, intram cu totii in casa si ne apare inainte o mumiei de toata frumusetea, bandajata si plina de praf. Am tipat si m-am cuibarit in bratele lui Anki, iar Shin si gagica-sa se uitau lung la noi doi.
Varcolacul nu parea deloc deranjat de asta, insa m-am indepartat scuzandu-ma si am continuat sa mergem prin frumoasa Casa a Groazei. Ne apare la un moment dat un vampir inainte, apoi inca unul dintr-un cosciug, care isi pune mana pe umarul meu si ma face sa urlu de frica si sa spun, cand vad papusa :
- Futu-ti rasa !
Anki s-a uitat la mine si a inceput sa rada cu pofta, la fel si Shin si gagica-sa. M-am uitat urat la ea, apoi am luat-o inainte. Am simtit o privire atintita asupra mea si l-am vazut pe Anki uitandu-se dupa mine discret. Eram constient ca oricine m-ar dezbraca in acele momente si am zambit.
Ne-a aparut un varcolac in fata mai apoi, stropindu-ma cu apa. L-am injurat si pe acesta, dupa care m-am apropiat de Anki si l-am luat de mana, cerandu-i protectia. Si-a pus o mana in jurul meu, dupa care spuse :
- Eu cand trebuie sa ma sperii ?
Shin si iubita lui s-au uitat lung unul la altul si in fata noastra au aparut cativa monstrii din cap pana in picioare de urati, scosi parca din cel mai al dracului cosmar.
- Acuuuum ! au spus in cor cei doi si au inceput sa tipe ca din gura de sarpe.
- A ! a exclamat Anki ironic. Gata, am tipat si am facut pe mine de frica ! Sa mergem mai departe.
L-am ascultat, pornind inainte, insa se auzi un glas puternic spunand :
- Sunt Inhotep, iar voi sunteti blestemati pe viata !
In fata noastra a aparut zeul egiptean Inhotep. M-am intors cu fata la Anki si i-am spus cu lacrimi in ochi :
- Te implor, hai sa mergem acasa !
Mi-am lasat capul in scurbura gatului sau, suspinand. Seara aceea imi aparea obsedant in fata ochilor. Durerea inca se facea resimtita in josul trupului meu, insa imi revenisem oarecum, desi, asa cum spusese Anki, nu suportam sa fiu atins de cineva strain, desi cred ca pe Anki nu l-as fi respins.
L-am luat de mana si m-am indeparat fara sa le spun nimic lui Shin si iubitei sale. Ne-am indepartat rapid, inca tinandu-ne de mana. Varcolacul nu arata ca l-ar deranja asta, asa ca nu i-am dat drumul. Ma simteam in siguranta .
Ne-am sarutat de cateva ori pe strada, dupa care am ajuns acasa si i-am gasit pe Kiro si Kurt uzi din cap pana in picioare, iar Cerberus intre ei. Cum ne-a vazut a venit rapid la Anki si a sarit pe el. Varcolacul l-a privit in ochi, dupa care mi-a spus :
- Nu ii place sa i se faca baie !
Am inceput sa rad cu pofta, coborandu-ma la nivelul lupului si incepand sa il mangai usor pe blana pufoasa, dupa care mi-am aruncat tricoul pe jos, fiindca imi era cald, si am spus :
- Hei, baiete, faci baita cu mine ?
Cand a auzit, Cerberus a fugit scheunand. M-am ridicat de jos zambind, iar Anki s-a apropiat de mine si mi-a soptit usor la ureche ca nu e o idee prea buna. Si-a pus mana pe pieptul meu, apoi a urcat usor pe gat si m-a mangaiat usor, facandu-ma sa tresar. Nu il deranja cu nimic faptul ca blondinul meu coleg si iubitul sau se aflau in camera.
- Ce ar fi sa faci o baie cu mine ? m-a intrebat la ureche, dandu-mi fiori.
- De ce nu? Am spus incet.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Beatrix LaVey - 18-03-2011, 08:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 12.314 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 12.692 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.908 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.328 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)