03-06-2011, 08:16 PM
Yep, sunt prima!>:) In sfarsit ai venit cu nextu'. L-am asteptat ceva timp, daca nu veneai cu nextu cred ca eram inca in agonie. Sa vedem...:-? ce pot sa zic? Destul de scurt, parerea mea. Am vazut cateva greseute, dar minore. Nu le-am luat in serios. Cu descrierea, stai la fel de prost. Poate trebuia sa descrii mai mult armele si sentimentele lui Axel. Sa astati cum se simte el si sa detaliezi durerea pe care o simte, ce simte sau cum se simte cand vocea misterioasa ii vorbeste, cava de genu'. Continutul e destul de bun, grabesti actinuea si sentimentele care trebuiau descrise in timpul certii dintre Sarah si Alex nu exista. A fost putin hazliu faza aceea, dar cred totusi ca ar trebuit sa fie acolo si putina seriozitate. Nu am vazut greseli de exprimare cea ce e bine, dar nu te lasa pe o ureche cum a zis • Rusk`Key •. Totusi mai trebuie putin lucrat.
Gata cu cele rele. :) O ador pe Sarah :x se enerveaza atat de usor. Ei, vom vedea in partea a doua poate ce s-a intamplat cu naivitatea ei. Capitolul mi-a placut desi nu pot sa zic ca e perfect. Grabeste-te si adune nextu'!
Am sa-ti dau un sfat pe care mi l-a dat gabytsswh mie. Citese o carte nu conteaza daca e S.F. doar sa citesti una, macar inceputul sa vezi cam cum sa descrii locul personajele, etc.
Cam atat, so I want the next! Ja ne! :bye:
Gata cu cele rele. :) O ador pe Sarah :x se enerveaza atat de usor. Ei, vom vedea in partea a doua poate ce s-a intamplat cu naivitatea ei. Capitolul mi-a placut desi nu pot sa zic ca e perfect. Grabeste-te si adune nextu'!
Am sa-ti dau un sfat pe care mi l-a dat gabytsswh mie. Citese o carte nu conteaza daca e S.F. doar sa citesti una, macar inceputul sa vezi cam cum sa descrii locul personajele, etc.
Cam atat, so I want the next! Ja ne! :bye:
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.
http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg