Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The girl from the dark

Trecuse o luna decand incepuse orele de curs. Totul i se parea obositor, mai ales la orele de Farmece. Dar cele mai grele erau orele de Patinaj - Atacant ; trebuia sa patinezi astfel incat sa-ti folosesti Arma pe care o ai. Ei i-a fost cel mai greu : sabia nu statea in gheata : ba se intepenea, ba aluneca. Devenise iritant.

O zi obositoare de Sambata : alt antrenament pentru Patinaj - Atacant. Fata isi lua perechea de patine si se teleporta ; ajunse undeva in apropierea unui lac: n-avea de gand sa participe la ora pana cand nu se va descurca. Lua patinele in picioare si-si dradu drumul pe gheata. La inceput era mai bine, dar pe masura ce avansa in exercitiu, totul devenea mai complex.
Fata apasa butonul mov al pixului ; acum, Sabia statea in mana fetei; o infipse in gheata, dar cand vru sa se sprijine in ea si sa alunece pe gheata, varful Sabiei aluneca : luase o tranta.
Continua sa incerce, dar tot ce facea era sa se aleaga cu mai multe vanatai. Avea doua zgarieturi sub ochi ; se lovise la obraz cu o creanga cand cazuse : avea vanatai la ceafa, 3 cucuie si o julitura in genunchi.
Gheata incepuse sa se crape : considera ca ar fi fost mai bine daca pleca, dar cand ajunse in zapada, langa un brad, aparuse Raizen pe gheata care avea sa se crape. Raizen ii facea cu mana si zambea ...
_Hai si tu sa patinam! o incuraja el.
_RAIZEN! striga fata.
Deodata, gheata incepu sa cedeze.
_Ajutor! striga el tare.
_RAIZEEEN!
Fata incepu sa alerge in zapada ; era periculos cu ghetele pe gheata, dar Raizen era in pericol, si nu avea timp sa-si ia patinele.
Fata era acum pe gheata; nu-i venea sa creada ca alerga pe gheata. Probabil acestea erau puterile sale.
Cand ajunse la un metru distanta de el, ii intinse mana. Dar, el disparuse. Raizen nu fusese acolo; cineva ii intinsese o capcana.
Fata privi in jos: nu apuca sa spuna ceva ca se trezi sub apa. Apa rece ca gheata ii invada plamanii. Incerca sa se teleporteze, dar nu putea : era prea slabita. Trebuia sa apese butonul mov sa apara sabia ... Fata apasa cu ultimile sale puteri butonul ; Sabia aparuse, dar vederea o lasa ; ochii incepura s-o usture de la apa.

Nu isi putea da seama unde era. Murise? In jurul ei era agitatie.
_Ce noroc a avut!
_Norocul ei a fost ca Mokare i-a vazut trupul la suprafata apei!
Deodata, in ochii fetei apareau bule ; era in apa iarasi? Incepu sa tuseasca. Deschise ochii. Nu murise. Era vie.
_K-Kotoko! S-a trezit! striga Mokare zambind.
Mokare fugi langa ea si o saruta.
_A-Am crezut c-ca ai m-murit! zise el printre lacrimi.
_Mokare ... Raizen cum se simte? intreba fata.
_Raizen?
_E-era ... Ma rog. Nu mai conteaza, zise ea.

Răspunsuri în acest subiect
The girl from the dark - de Kali?! - 27-10-2008, 08:22 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 01-11-2008, 07:55 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 04-11-2008, 09:36 PM
RE: The girl from the dark - de Aly - 04-11-2008, 11:16 PM
RE: The girl from the dark - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-11-2008, 09:24 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 06-11-2008, 09:17 PM
RE: The girl from the dark - de black_rose - 06-11-2008, 09:52 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 07-11-2008, 10:05 AM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 09-11-2008, 04:02 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 16-11-2008, 03:23 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 17-11-2008, 10:14 PM