01-09-2011, 12:01 PM
deeci,multumesc ca mi-ai lasat linkul la profil:*esti o dulce
deci revenind la fic,stiu povestea witch,se aseamana mult,totusi la disclaimer nu trebuia sa-l pui separat de continut...vorba mirandei,dialogul legat de puterile fetelor puteau fi puse in aceasi replica,ca doar tu daca te-ai pune in locul Gardienei,tu enumeri puterile intr-o singura propozitie nu?
Dialogul e foarte mult,dar unele chestii puteai sa le eviti:"-Cine esti?
-Eu sunt insasi Inima Kandracarului, cea care mentine echilibrul dintre cele doua lumi, elementul Electricitate.
-Nu, nu se poate.
-Ea poate fi una dintre vechile Gardiene?
-Eu sunt una dintre gardiene.
-Poi si ce cauti tocmai aici?
-Am venit cu niste treburi foarte importante.
-Ce treburi.
-Asta nu va priveste pe voi momentan"
nu era nevoie de atatea linii de dialog,si la faza cu"ce treburi"trebuia pus semnul intrebarii.
E interesant ca este un fix WITCH,mi-a placut mult desenul,insa ar trebui sa descrii mai mult intelegi?e o actiune buna,dar din nou vorba mirandei:)):nu ai spus ce anume au simtit fetele cand au patit ce au patit, din cauza puterilor,aici insa la partea cu sentimentele stiu ca o poti dezvolta pe parcurs si la fel si actiunea.
Ai grija la greselile de tastare,am vazut cateva,mici dar erau.
Astept nextul,ja ne!
deci revenind la fic,stiu povestea witch,se aseamana mult,totusi la disclaimer nu trebuia sa-l pui separat de continut...vorba mirandei,dialogul legat de puterile fetelor puteau fi puse in aceasi replica,ca doar tu daca te-ai pune in locul Gardienei,tu enumeri puterile intr-o singura propozitie nu?
Dialogul e foarte mult,dar unele chestii puteai sa le eviti:"-Cine esti?
-Eu sunt insasi Inima Kandracarului, cea care mentine echilibrul dintre cele doua lumi, elementul Electricitate.
-Nu, nu se poate.
-Ea poate fi una dintre vechile Gardiene?
-Eu sunt una dintre gardiene.
-Poi si ce cauti tocmai aici?
-Am venit cu niste treburi foarte importante.
-Ce treburi.
-Asta nu va priveste pe voi momentan"
nu era nevoie de atatea linii de dialog,si la faza cu"ce treburi"trebuia pus semnul intrebarii.
E interesant ca este un fix WITCH,mi-a placut mult desenul,insa ar trebui sa descrii mai mult intelegi?e o actiune buna,dar din nou vorba mirandei:)):nu ai spus ce anume au simtit fetele cand au patit ce au patit, din cauza puterilor,aici insa la partea cu sentimentele stiu ca o poti dezvolta pe parcurs si la fel si actiunea.
Ai grija la greselile de tastare,am vazut cateva,mici dar erau.
Astept nextul,ja ne!
Tadaaaaa.Boom:3