25-03-2008, 06:55 PM
Aisatsu minna!Atashi Maghi-chan desu.Toa auzeam de animezup in stanga si-n dreapta,m-am gandit sa-l vad si eu.Imi plac vulpile,felicitari.Imi place si forumul .Varsta..hm...mai intai sa va cunosc si dupa aia v-o zic ...Preferinte anime? Bakusou Kyoudai Let's & Go! (traducere : The Racing Brothers Let's & Go! ) ,InuYasha,Yu-Gi-Oh! (n-am vazut mutl din astea doua),Slayers,Arme pierdute,Beyblade,Pokemon,Omnyou Taisenki(in vizionare)..ce ar mai fi? nu mai tin minte,dar sunt multe Sunt zodia gemeni....imi place sa trancanesc mult,sa ascult muzica(it's my life!),sa stau pe calc....sa stau cu prieteni....I love Mini4WD RACING!!!but I don't have with who to arce TT~TT at least here isn't anyone....sa scriu compuneri(cand am chef si am idei )..well...sa ma distrez...In materie de muzica sunt multe care imi plac,demo,my No.1 is We are the Victorys!! sung by the Victorys si ending-ul 4 de la Let's & Go! .Astea sunt pe primele locuri dar am muuuuuuuuuuuuulte care-mi plac si daca stau sa le numar imi ia mai mult de 3 foi A4 so..ce sa mai zic?Nick-ul meu vine de la numele echipei din Let's & Go! (pentru cine e interesat ma contacteaza ) va raspund la toate intrebarile,dar mai putin in ceea ce priveste varsta mai intai vreau sa va cunosc,dupa aia v-o zic