Vreau sa ma reapuc de toata seria "The Elder Scrolls", iar cand downloadez "The Elder Scrolls:Arena", si vreau sa intru sa joc,imi da eroarea asta:"*D/..."exe"* is not valid Win32 application".
Chestionar: Oare? |
|||
Big Fucking Problem | 0 | 0% | |
Ori...Muzica GOLANEASCA?! http://www.youtube.com/watch?v=cINmtxgULks | 1 | 100.00% | |
Total | 1 vot(uri) | 100% |
* Opțiunea ta. | [Arată Rezultatele] |
The Elder Scrolls:Arena-->PROBLEM
|
*Naratorul vorbeste* Ro-san, supereroul de serviciu al zupului, gata mereu sa-si ajute tovarasii useri, isi va impartasi o farama din intelepciunea sa incomensurabila pentru a-l ajuta pe stimabilul tattva in a intelege motivul pentru care nu ii merge jocul mult iubit. *Naratorul dispare in fundal*
*facepalm*....tattva, tovarasul meu, normal ca nu merge sa rulezi executabilul direct in windows, jocul ala a aparut in 1994, pe atunci windows-ul era destul de tinerel si nu prea mainstream. In era aceea DOS-ul era rege si cam toate jocurle pe PC erau facute numai pentru acesta. Pentru a-ti face jocul sa mearga ai nevoie de un emulator de DOS numit DosBox pe care l-am folosit si eu pentru a juca "Prince of Persia" ( nu cel din seria Sands of Time, ci jocul original din 89 al lui Mechner care a inceput totul). Poti downloada programul de aici: apasa-ma Imi este cam dificil prin acest mediu de comunicare sa iti explic pasii pentru a rula cu succes jocul, prin urmare iti recomand un tutorial video care iti explica pas cu pas ce trebuie sa faci : apasa-ma din nou. Ar trebui sa te descurci, doar esti baiat mare . Acum sper ca in sfarsit te-ai convins cat de grozav sunt si ca zvonurile/legendele despre mine sunt pe buna dreptate adevarate . De asemenea astept un +1 la reputatie pentru ajutorul meu, deoarece altii nu fac nimic si au deja 500 la reputatie, iar eu ajut pe toata lumea si ma implic si tot mi se da negative . |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Naruto-Arena | 3 | 19.058 |
03-08-2011, 12:12 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |