Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Chose
Bleach
28.57%
4 28.57%
Naruto
35.71%
5 35.71%
One Piece
28.57%
4 28.57%
I am not an Otaku
7.14%
1 7.14%
Total 14 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

The Big 3

As spune Naruto, daca nu am lua in considerare Shippuuden, caruia i-am dat drop la ep 10, desi am continuat cu mangaul pana a inceput Kishimoto sa invie toti bishounenii cazuti de-a lungul seriei. Seria originala nu era Dzeu pe pamant, true enough, dar era cute, luptele erau faine(in special Gaara vs Rock Lee *fangirl squeal*) si premisa era original enough, kinda like Harry Potter if he were a ninja. Chiar am revazut in vara seria, e destul de nostalgica pentru mine. Dar Shippuuden.... ugh

Bleach a inceput slab, la inceput nu puteam trece peste primele episoade, ca erau plicticoase rau, dar dupa aia m-a prins. Fillerele erau decente la inceput, asa ca nu aici e buba. Pana sa-si piarda Ichigo puterile, chiar mi-a placut. But it lost me afterwards. Trebuia sa se fi terminat acolo, nicidecum sa-l lungeasca cu njdemii de power ups si cu intrigi scoase din telenovele. My disbelief can only be suspended so much.

One Piece e peste cele doua. Clar. Este singurul care nu s-a luat mai in serios decat era cazul, care a ramas pe aceeasi traiectorie de cand a inceput. I mean sure, au omorat unul din personajele importante, dar in urmatorul arc Sanji era sa moara cause he saw a mermaid and couldn't stop nose bleeding. Daca era Naruto, Usopp ar fi plecat sa se antreneze 5 sezoane ca sa-l salveze pe Luffy, care a purces sa se prostitueze intru razbunare, iar daca s-ar fi intamplat in Bleach, Nami ar fi fost rapita dupa ce au salvat-o pe Robin, iar Luffy si-ar fi pierdut puterile de 5 ori pana sa le salveze. In plus, setting-urile sunt foarte originale, personajele sunt likeable si per total, e o experienta foarte distractiva.

Răspunsuri în acest subiect
The Big 3 - de MajinCloud - 07-12-2012, 04:29 AM
RE: The Big 3 - de Azazel - 07-12-2012, 05:09 PM
RE: The Big 3 - de dawn - 10-12-2012, 12:37 PM
RE: The Big 3 - de Agrona - 05-05-2013, 05:12 PM
RE: The Big 3 - de Saqir - 23-04-2014, 01:11 PM
RE: The Big 3 - de DeDal N. - 23-04-2014, 01:59 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)