Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Sunteti pro sau contra pt teze?
Pro
36.36%
4 36.36%
Contra
63.64%
7 63.64%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tezele cu subiect unic

nu stiu de ce va plangeti de copiat... eu am dat in sistemul vechi si se copia si acolo pe rupte... depindea numai comisia de supraveghere cam cat de exigenta era. La bac inca mi s-a intamplat sa vina o profa sa copieze de la mine ca sa-i dea unui 'geniu' din partea opusa a clasei... (nu ma plang. La urma urmei am avut bafta ca nu mi-a picat niciun cuvintel de dupa al doilea razboi mondial... dat fiind ca imi invatasem nenorocitele alea de sinteze doar cu o seara inainte si de la al IIlea razboi mondial am picat ca o musca 10 Poate ca omul din partea ailalta a salii stia mai bine istoria epocii moderne si contemporane, dar nu i-a pcat, amaratul...)

pe lg asta inteleg ca aveti de invatat doar materia de un semestru? Hold your horses, B(*&*^&s! daca dadeam eu asa ca voi (chit ca ratam multimile care erau punctul meu forte la mate pe atunci) eram la liceu de drogati: Mihai Viteazul scria pe mine. 10 (asta ii era reputatia pe atunci... copii de bani gata, chiulangii in masa... majoritatea cu marfa de calitate ascunsa te-miri-unde... nuj daca asta e situatia si acum)...

*thinks a bit more* de fapt nu... cred ca tot la liceul unde am picat de fapt as fi picat si acum... nu m-am straduit niciodata sa ies in evidenta prin note... la bac au bagat spaima in mine cateva profe de-am reusit sa ies in evidenta (thanks to that I never payed my further studies :3 )... dar in rest...

okay, divaghez.

Soo... kids, stop complaining and start learning... scoala obisnuita incepe sa retardeze din ce in ce mai mult. E de fapt un intreg complot generat de faptul ca aproape toata lumea poate face o facultate in romania nowadays. I tell u so listen to me: de la anul se planuieste sa se reduca drastic locurile de la buget la toate facultatile, la fel si cele la taxa... in concluzie cat de curand cunostiintele de liceu nu vor mai fi de ajuns pt nimic... dupa cum vad ca ajung si cele de generala...

@Kiss4... ai fi surprinsa daca ai vedea cam cat de potriviti sunt in functiile lor unii oameni de care depind uneori chiar mii de vieti... traim intr-o tara in care prostia e la moda. De-aia e cool sa chiulesti, sa fii obraznic, sa te iei de oameni pe strada doar pt ca s-au uitat la tine din intamplare (suspicionez paranoia, dar nu poti sa i-o spui pe fata ca e dereglare mintala si cine stie ce mai declansezi), de-aia e cool sa vorbesti tiganeste, si e si mai cool sa vorbesti cat mai agramat posibil... eventual pana la stadiul sa nu te mai inteleaga nimeni... *takes deep breath* so u just deal urself and don't mind the other loosers, neh? :bv:
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

Răspunsuri în acest subiect
Tezele cu subiect unic - de Ryuu - 19-05-2009, 08:37 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Godlike_Arken - 19-05-2009, 09:19 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Amy8D - 19-05-2009, 09:32 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Tox - 19-05-2009, 09:43 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Khonsu - 20-05-2009, 05:37 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Rouge - 20-05-2009, 07:13 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de JavaLeen - 20-05-2009, 08:11 PM
RE: Tezele cu subiect unic - de Jigoku - 22-05-2009, 08:52 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)