Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lui, iar pozele cu melodiile sunt luate de pe net, respectiv YouTube

Sezonul doi, enjoy it^.^ si era sa uit. Sa numai prind pe nici unul facand o mie de ficuri dupa ideiile mele. Gata! Fiti originali si nu copy-paste. Shushu
:grr:

[center]Capitolul 1[/center]

P.O.V.Kanji: Hai playboy, poti sa bagi bila rosie in gaura, ma imbarbatam singur, dand cu tacul in bila alba, care trimise bila rosie in gaura.
- Scuze Yoru, dar este randul meu din nou, spun ironic, ranjind roscatului, apoi am sarutat-o pe buze pe Kikky, o barbanita de la sala de biliard a tatalui meu.
Blonda era o bunaciune de fata - asa cand isi punea tona de fard pe mecla si mai adauga pe langa sanii falsi, un sutien push-up - si mereu ma lasa sa o ating pe coapsele siliconate si sa o fut pana pica lata. Lovesc din nou bila alba si am bagat-o pe cea neagra, terminand jocul in doi timpi si trei miscari. Imi trec degetele prin parul negru ce imi ajungea pana aproape de umeri, cu bretonul peste partea stanga a chipului si mici tepi in varful capului. Prin el se vedeau suvite de diferite culori: albastre, violete, roscate, galbene si portocalii. Mereu mama mea vitrega mormaia si tataia suparator cand imi vedea parul, dar atata timp cat tata nu spune nimic, eu consider ca ma pot face si alb in cap.
- Kanji unde pleci? Numai vrei sa stai cu mine? Ma intreba Kikky, scuturandu-si usor sanii aia mari, dar avand grija sa nu ii iasa vreun sfarc afara.
Purta o rochie neagra din panza, fara bretele, mini si doua fasi in fata negre, ii acoperea sanii si zona intima, restul fiind numai in zig-zag. Intr-un cuvant, rochie de tarfa ce si-o trage cu toti pentru un yen nenorocit. Ii spun ca plec casa, in timp ce luam o geaca de piele si casca din cuier. Dau mana cu Yoru si ii dau una peste fund tipei, care imi facu cu degetul semnul de "nu esti cuminte" si imi trimise o berezea prin aer. Chicotesc si ii fac cu ochiul, apoi imi pun casca neagra iesind din sala de biliard, ducandu-ma la un Kawasaki Ninja ZX6R, negru si foarte ingrijit. Ma urc pe motor, pornindu-l si ambalandu-l, apoi plec spre casa, ridicandu-ma pentru cateva minute pe roata din spate, dar m-am redresat rapid. Mergeam ca un nebun pe strazile aglomerate din Tokyo, ca si cand eu as face legea aici, defapt chiar fac legea, dar nu oficial. Spre deosebire de cei doi frati ai mei, eu aveam destinul batut in cuie de la nastere, cea ce ma enerva la culme. Trag aer in piept, apoi opresc motorul in fata vilei in care locuiam cu tata si mama mea vitrega, impreuna cu mucosii de frati mai mici decat mine cu doi ani. Era ciudat ca la douazeci de ani, sa mai stati cu taticu si mamica, dar aveam de gand sa le spun ca vreau sa ma mut de acolo ca numai suportam defel. Parchez motorul in garaj langa masinile tatei si cobor de pe el, intrand in curte, unde se afla Ayne jucandu-se cu husky-ul ei pe nume Reno. Pentru o fata de optispe ani avea niste forme de o intrecea si pe Yukie Hyuuga, o fosta colega de liceu ce era fotomodel pentru playboy. Sanii de marime medie, erau tinuti in frau de un maiou pe trup alb si mai purta o pereche de jeansi foarte scurti negri, ce ii soctea in evidenta fundul bombat si sexy. In picioare purta o pereche de sandalute tip-roman albe, iar parul negru si lung pana la fund, era prins intr-o coada de cal, sus. Imi scot casca si Reno veni la mine, iar eu il mangai pe cap.
- E tarziu, aud glasul surori mele venind in fata mea si lua casca din mana mea. Dominica si Lillyan s-au culcat, iar Daisuke e la iubita lui...
- Sti bine ca nu ai voie sa iesi afara din casa cand esti singura...
- Kenji? Ayne ce faceti voi aici? Aud un glas cunoscut si usa de la sufragerie se deschise, iar in prag isi facu aparitia tati. Haideti la culcare, mai spuse, iar ochii sai negri, erau adormiti.
Intram in casa, urcand la etaj, ducandu-se fiecare in camera lui, dar inainte de a intra in camera, mi-am invitat tatal la mine sa vorbesc ceva important.
- Nu poate sa astepte pana dimineata? Ma intreba brunetul, iar eu dau din cap ca nu. Bine, fie, hai sa vorbim.
Aprinb becul in dormitorul meu, aratand tot aceeasi mobila de culoare mov si portocaliu, cu exceptia, ca in rafturi batea vantul si totul era impachetat si pregatit sa fie mutat in noua mea locuinta. Sasuke se uita la lazi, geamantane si valize, apoi ofta, fiindca la treizeci si opt de ani, sa vezi cum iti pleaca copilul din propria initiativa nu era deloc usor.
- Ai castigat. Maine dimineata, Boris va veni sa iti ia lucrurile si sa mergi la casa care ti-am echipat-o. Incearca sa nu faci zgomot, ca la patru dimineata oameni mai dorm, mai adauga si pleca, stingand becul si lasandu-ma singur pe intuneric.

P.O.V.Ayne: Stateam in fata dormitorului lui Kanji si nu stiam ce sa fac. Vroiam sa dorm langa el in ultima noapte aici si sa plang pe umarul lui sau sa il implor cu lacrimi sa ma ia cu el, ca mama e super-protectoare cu mine si uram asta. Trag aer in piept, apoi mi-am privit pijamaua alcatuita dintr-un tricou lung de al sau, gri si o pereche de boxeri negri de a lui fratemiu geaman. Bat o data in usa si intru dupa ce aud un "da" mormait, dar regret imediat ca am intrat, ca in fata ochilor mi se infatisa un Kanji ud si doar intr-o pereche de boxeri negri, pe trup, aratand ca era totusi...
- S-a intamplat ceva? Ma trezi glasul sau din visare, iar ochii mei verzi se atintira spre ochii sai de un violet cuceritor.
- Aaa... Chiar pleci dimineata? Il intreb, iar tacerea lui ma intampina.
Imi musc buza si apoi imi imbratisez fratele, ascuzandu-mi fata in scobitura umarului sau si incepand sa plang in hohote. Nu vroiam sa plece de aici din cauza mamei sau a fratelui nostru. Ii simt cum mainile sale se incolatira pe talie si ma salta in sus, apoi trantindu-ma pe pat. Chiar daca mami a spus ca e un gest rusinos si doi frati nu ar trebui sa faca asta, eu nu il gaseam defel asa, fiindca de mica m-am obisnuit cu acest gest. Se aseza in spatele meu si ma lua in brate, acoperindu-ne. M-am cuibarit la pieptul sau puternic si cu muschi de felina ce se incordau discret la orice miscare ce o facea. Am adormit simtindu-i mana calda mangaindu-ma usor pe cap si jucandu-se cu parul meu. Ce n-as da sa am si eu un iubit ca el, grijuliu, atent si foarte rabdator...

Simteam un gol in patul de o persoana din camera lui Kanji, asa ca am deschis ochii, clipind de cateva ori, apoi ramand uimita ca ma aflam in camera mea si nu a fratelui mai mare. Pereti acoperiti de tapiterie cu imprimeuri roz, perdele rosi la fereastra si usa de la balcon, ce se glisa inalteral, iar in fata se afla biroul cu laptopul, un scaun si un ghiveci de trandafiri. Toata incaperea era ca un regat roz al unei printese, fiindca aproape toata mobila era un roz mai deschis sau inchis. Ce s-a intamplat? Cum am ajuns aici? Imi amintesc ca am dormit cu Kanji si asta inseamna...
- Nu..., chitai cuvantul, dand la o parte plapuma si imi iau in picioare papuci de casa, albi cu puf.
Ies din camera si ma duc la usa maronie pe care scria "Kanji's rules", cu litere cu aspect grafitic. Deschid fara sa bat si raman uimita, cand vad toata mobila acoperita de cearceafuri albe, semn ca plecase foarte devreme. Inseamna ca el m-a adus in patul meu, ca sa nu ma trezeasca si sa plang si mai rau, dar aceasta purtare este a unui lasi! Dar Kanji nu are cum sa fie un las.... Nu! Mai mult ca sigur, tati i-a cerut sa plece devreme sa nu fie vreo scena si mama sa nu manance toata ziua de suparare.
- Domnisoara, doamna Sakura va cheama la masa, ma anunta Lillyan urcand la etaj, iar eu trantesc usa camerei cu putere, facand-o sa tresara.
Cobor repede jos si ma duc in living unde familia mea lua micul-dejun. Mama era toata ciufulita si cu cearcane sub, semn ca a jucat tata "sah" azi-noapte cu ea si e posibil sa mai avem o surioara sau un fratior.
- Ayne ia un loc ca se racesc ouale...
- Ouale pe dracu! Marai si trag scaunul pe care ar trebui sa stea Kanji, trantindu-l pe podea. Sper ca esti fericita! Toti sunteti fericiti ca a plecat bastardul familiei Uchiha! Gura Daisuke! Tip pe fratele meu geaman, ce vru sa exclame ca plecase brunetul ca cei doi nu se suportau defel. Stiti ce? Pofta buna, eu plec sa mananc in oras, mai spus pe un ton bajocoritor si ma reped sus pe scari
O aud pe mami cum striga dupa mine, dar nu imi pasa. Eram majora si in plus nimeni nu ma va impiedica sa aflu unde locuieste Kanji, ca sa il vizitez si sa il conving sa ma mut cu el pana ma pun pe picioare...

Rochia lui Kikky
Motorul lui Kanji, Kawasaki Ninja ZX6R
Vechea camera a lui Kanji
Dormitorul Aynei
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Vai mi-ai inveselit ziua...adica era fericita ca am scapat de sc si acu sunt si mai fericita, asta da cadou.

Ideea o ador, nu pot sa cred ca povestesti din perspectiva lui Ayne si Kanji si oare ei vor fi fericitii? :> Chiar sunt foarte curioasa sa vad cum vei dezvolta ideea si mai ales cum se va impaca familia, pentru ca e cam greu.. mai ales ca Sakura e asa protectoare.. Descrierea puteai sa pui un micut mai multa, greseli nu exista..Eu nu te oblig sa mai scrii si din perspectiva lui Sasuke si a lui Sakura, e ideea ta si faci cum doresti..oricum iti raman cititoare fidela. Kanji ii calca pe urme lui Sasuke in ceea ce priveste fetele :> deci va fi hot :* Ador camera lui Ayne..

Nu mai stiu ce sa scriu asa ca abia astept next si multumesc ca mi-ai zis si mai ales ca ai facut sezonu 2..:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#3
HEllo:*.... ms mult ca m-ai anuntat:x
Esti incredibila.... chiar nu m-am asteptat la un sezon doi.
Nu pot sa inteleg cum... dar reusesti sa ma uimesti mereu cu ideile tale absolut geniale.Inca din primul capitol ai reusit sa imi trezesti curiozitatea la maxim si asta se intampla destul de rar.
Se pare ca in sezonul acesta protagosnisti vor fi Kanji si Ayne... chiar sunt nerabdatoare sa vad cum o sa decurga povestea asta:D.... desi trebuie sa recunosc ca o sa-mi fie dor de SAsuke si Sakura( imi trece mie:))).
Sper sa aduci nextu repede:*:bye:

#4
Salut.
Ei bine, nu am de gând să comentez din punct de vedere gramtical sau al modurilor de expunere, pentru că deja ai prins o anumită experienţă în domeniu şi nu cred că mai e cazul să îţi spun aceleaşi lucruri pe care le-ai auzit de n ori. Sunt ferm convinsă ca ştii unde greşeşti şi te poţi corecta singură.
Aşa... bravo pentru fic! Mă bucur că ai adus şi-un sezon doi. :> Ideea e în continuare originală, genială şi lista poate continua cu alte epitate . Se pare că totuşi fetiţa cuminte a Sakurei nu e chiar aşa cuminte. :]] Ei bine, caracterul lui Kanji îmi place. Tipul acela de bad boy după care moare orice fată cuminte. Ca taica'su :)) Chiar sunt curioasă să văd cum va decurge toată acţiunea între Kanji şi Ayne. :x
Succes în continuare şi aştept nextul. :>
Bye ! >:D<
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#5
Imi cer scuze, daca unele poze nu vor merge de acum in colo.

[center]Capitolul 2[/center]

P.O.V.Kanji: Stateam si ma uitam cu ochi critic la noua mea camera din casuta - adica vila - in care m-am mutat si am echipat-o cu mobila acum o luna, alegandu-ma si cu menajera si cu bucatar. Camera toata zugravita in albastru, cu exceptia tavanului fals. Aveam mobila de culoarea lemnului ud, iardulapul cu haine era imediat langa pat, ce se afla sub fereasta, fiindca camera mea, era mansarda. Trag aer in piept si ma trantesc pe pat, descaltandu-ma de adidasi si privesc cartierul linistit printre jaluzele de la geam. Era o casa micuta, cu trei camere de locuit - fara sa spun sufrageria, bucataria si cele doua bai - facuta din piatra, cu piscina, curte mare, iar in spatele gradinii se afla casa unde locuiau cei doi soti, ce erau si angajati aici. Aud un ciocanit in usa acoperita de o tinta de dars, apoi in camera intra o femeie de vreo treizeci ani, dar arata de vreo nouasprezece ani. Parul saten lung pana la fund, era prins intr-o coada impletita. Ochii caprui, ma priveau bucurosi ca are pe cineva tanar sa ingrijeasca si nu pe cineva batran, plin de bale si sa faca in pat.
- Ce s-a intamplat Mya? O intreb pe femeie, ridicandu-ma in fund, privind-o atent.
- E o domnisoara ce insista sa vorbeasca cu dumneavoastra la telefon, spuse femeia si imi intinse telefonul fara fir.
Oftez si il iau, apoi ii fac semn sa se retraga.
- Alo? Intreb, incepand sa ma plimb prin camera, luand sagetile de pe dulapiorul.
- Kanji ca sa te iert ca te-ai mutat fara sa ma trezesti pentru a-mi lua la revedere, ma scoti diseara la cazino, imi spuse Ayne, facandu-ma sa ma incrunt, cand am aruncat o sageata la tinta.
- Sa nu zic un cuvant pentru tine domnisoara. Vin diseara sa mergem undeva, dar nu la cazino, ca nu ai voie. Ne vedem la opt. Sa dea dracu sa te imbraci ca o vampa ca ii spun mamei sa te retraga din moda, imi amenint sora, iar aceasta ma injura de toti draci.
Inchei convorbirea, apoi sun la Pearl of ocean, facand o rezervare, apoi ii dau Myei inapoi mobilul, rugand-o sa ii spuna lui Kayle sa pregateasca pranzul, iar la cina sunt liber. Satena aproba din cap si pleca din camera, iar eu am inceput sa caut o tinuta acceptabila pentru diseara.

Imi faceam parul tepi in varful capului, in timp ce Kayle - un barbat de vreo treizeci si doi de ani, cu parul albastru, taiat scurt si ochii violeti, dar o tenta mai deschisa - imi complimenta tinuta. Purtam ocamasa alba, deschisa la primi trei nasturi, un sacou negru si o pereche de pantaloni de stofa tot negri si in picioare niste pantofi negri. Dupa ce mi-am dat cu parfum, am iesit pe usa de la casa, ducandu-ma la un Lamborghini Gallardo, de culoare portocaiu spre rosu, foarte fain. Ma urc in el si pornesc spre casa parintilor mei, pentru a-mi pescui sora. Dupa vreo douazeci de minute petrecut in traficul infernal, opresc in fata vilei. Opresc masina si cobor din ea, iar in intampinare imi iesi Ayne foarte nervoasa, calcand apasat si in urma ei venea Sakura strigand-o. Deodata fata se intoarse, carpindu-i una peste mana care o apuca de antebrat pe bruneta.
- Nu ma astepta ca numai ma intorc! Marai surioara mea la rozalie, apoi veni la mine, imbratisandu-ma strans. Sa mergem, sopti, iar eu am aprobat din cap.
Ii deschid usa din dreapta soferului, avand ocazia sa o analizez mai indeaproape pe fata. Purta o rochie de culoarea sampaniei, cu o singura bretea pe patreata stanga, dar aia era de la sutien si pe partea dreapta se afla asa-zisa bretea de la rochie, ce ma facut sa ma gandesc la Cleopatra in rochie mai sexy si mini. Parul ondulat si dat foarte discret cu sclipici, lucea in lumina becurilor, ca deja s-a intunecat. Era machiata discret, iar la gat avea un latisor foarte discret in forma de lacrima. In picioare purta niste sandale aurii, cu toc de zece centimetri. Daca nu era sora mea, eram in stare sa ma dau la ea, pana o cuceresc.

P.O.V.Ayne: - Wow, Kanji esti nebun, murmur cand vad ca opreste in fata restaurantului Pearl of ocean.
Fratemiu imi facu cu ochiul, apoi un angajat veni si imi deschise usa, ajutandu-ma sa ies din masina. Dupa ce brunetul primeste numarul angajatului, eu il iau de brat si intram in restaurant. Raman uimita cand ma duce pe terasa, unde stiam ca era foarte scump sa stai, mai ales seara. De fapt intregul restaurant era unul select, iar tati cu mami au fost o singura data aici - cand am implinit eu cu Daisuke saispe ani si Kanji a fost plecat atunci - si de atunci, tata nu si-a mai scos consoarta in oras. Ne asezam la masa de doua persoane si eu privesc micutul golf unde era asezat restaurantul. Marea Japoniei arata atat de linistita si... magica. Imi vad fratele cum scoate o bricheta si aprinde lumanarea dintre noi, aratand ca suntem la o cina romantica, pacat ca unele tresaturi ne dadeau de gol. Forma ochilor, culoarea ciudata a parului cu tente de albastru la lumina, acelasi contur al buzelor, dar ale lui erau usor carnoase, aratand ca este pe jumatate elen si nu tot nipon...
- Ayne, comanda-ti tot ce vrei, ma trezi vocea sa din visare si am rosit usor in obraji, apoi mi-am comandat tortelini cu carne si legume si limonada cu gheata.
Brunetul din fata mea lua cotlet de porc, cu cartof pai, salta si cola. Pana ne veni comanda am incepu sa vorbim despre nimicuri, mai mult eu am vorbit, fiindca Kanji statea si asculta atent, punandu-mi cate o intrebare. Cand farfuriile de mancare ne-au fost asezate in fata, eu mi-am amintit ceva ce am auzit-o pe mama cand i-a spus Lillyanei si Dominicei despre fratele meu cel mare.
- Kanji, incep eu si imi musc buza, nestiind cum se continui, atragandu-i automat atentia. Tu te vei casatori incurand cu Hanabi? Il intreb, facandu-l sa mijeasca ochii, bagandu-ma usor in sperieti.
- Cine dracu a mai zis tampenia asta? Intreba maraind, iar eu am inceput sa ma balbai, dandu-ma de gol cine a spus-o. Spune-i lu' mata cu gura mare sa isi vada dracului de tata si de fardurile ei, ca poate va avea de suferit mult, daca mai ma provoaca mult! Marai, facandu-ma sa inghit in sec.
Imi plec ochii si murmur niste scuze penibile, apoi incep sa mananc cu incetinitorul, parca inecandu-ma la fiecare imbucatura. Acum chiar am facut-o de oaie, stricand o seara minunata.
- Nu sunt suparat pe tine, surioara, dar intrebarea m-a enervat, ma trezi din visare vocea sa, facandu-ma sa rasuflu usurata.
Deodata il vad cum se ridica de la loc vine la mine, se apleaca in fata cu o mana la spate si intinde cealalta mana.
- Imi acordati acest dans? Ma intreba, iar eu am acceptat, apucandu-l de mana.
Mergem pe ring si imi dau seama ca era un vals foarte minunat. Imi pun mana dreapta pe umarul sau stang si mana stanga o indrept in lateral, asezand palma in palma sa stanga. Mana lui dreapta se afla pe spatele meu, mai exact pe coloana. Am inceput pasi in fata si in spate si am inceput sa ne rotim in sensul acelor de ceasornic pe loc, apoi am inceput sa facem cerc, iar oameni s-au dat la o parte uitandu-se la noi. Pentru mine nu conta nimic in jur, ci doar chipul lui Kanji, care imi zambea, iar ochii sai erau plini de dragoste pentru mine. Cu el cand dansam acest gen de dansuri, simteam ca zbor, fiindca era elegant, atent si educat. Intr-un cuvant: tot ce si-ar dori o fata de la el. Cand se sfarsi dansul, asupra noastra se abatu o furtuna de aplauze, dar nu conta acest lucru pentru mine, fiindca eram pierduta in ochii de ametis ai lui. Ma ridic pe varfuri si il pup usor pe obaz, dar acel sarut nu era unul fratesc din partea mea, ci mult mai mult, cea ce il lasa uimit pentru o clipa, apoi se inrosi usor, ca si cand o fata l-ar fi sarutat pe obraz pentru prima data. Imi dau seama ce am facut si ma rusinez toata, plecandu-mi privirea, dar il aud cum chicoteste usor, semn ca nu s-a suparat. Ce bine. Restul serii am stat pe terasa sau ne-am plimbat pe faleza restaurantului, sub clar de luna ca doi indragostiti, dar pacat ca eram frate si sora...

Noua camera a lui Kanji
Vila lui Kanji
Mya, menajera
Kayle bucatarul
Costumul lui Kanji
Lambotghini Gallardo
Rochia Aynei
Sandalele din picioare
Terasa restaurantului
Valsul pe care au dansat - Valsul primaverii
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#6
Mersi ca mi-ai spus, esti o scumpa. Ideea celui de-la doilea sezon incepe sa fie deja interesanta, cei doi frati sunt cam apropiati si "legea" nu permite, va fi interesant. Ceea ce a fost deranjant a fost faptul ca ai avut unele repetii, iar la descriere puteai sa mai lucrezi inca putin.. ceva mai multe figuri de stil si mai aprofundate unele evenimente. Bucataru lui Kanji e prea dragut, nu mi-l da si mie cateva ore? :]] Pozele s-au deschis.
Faza cu valsu a fost foarte frumoasa, mi-a placut..asa de romantic, iar Ayne e cam dura cu Sakura, insa si ea e cam protectoare.. sunt doua parti opuse si logic ca nu se inteleg, dar abia e inceputul.
Spor la scris. :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#7
O Doamne, nu pot sa cred cat de intarziata pot fi!
Manu, iarta-ma ca am ajuns asa de tarziu. Crede-ma ca am ramas masca cand am vazut ca faci si sezonul doi si ai pus deja si doua capitole superbe. Sincer mi-ai inveselit ziua :))
Imi place foarte mult atitudinea celor doi frati, mai ales ca mi se pare ca Ayne simte ceva mai mult pentru Kanji decat o simpla dragoste intre frati. Mi-au placut cele doua capitole, ai avut descriere din plin, insa cred ca in al doilea capitol mergea inca putin^^.
Astept nextu' si sper sa ma anunti. De data asta promit sa ajung la timp:)) Pupici!:*
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#8
Hello:*
Totul devine din ce in ce mai captivant.... tinand cont ca asta este numai capitolul 2.
Cel mai interesant lucru mi se pare tipul de relatie care incepe sa se dezvolte intre cei doi fratii... sunt foarte curioasa sa vad pana unde se ajunge:D
Stop cadru.... ai spus cumva Lamborghini??? Ador masina asta.... si cred ca nu sunt singura:))
Ori nu am fost eu atenta si am ratat ceva( ceea ce nu cred ca s-a intamplat)... ori nu ai pus inca nici o poza cu Kanji si Ayne(doar ei ma intereseaza momentan:)))...
Astea fiind spuse... te astept cu nextu:*:bye:

#9
Buna,
Manu ti'am mai spus ca te iubesc? Ador ca ai pus sezonul doi si desi eu am mai citit si pe celalalt forum tot nu m'am putut abtine si am citit iar. Descrierea este prezenta si curge lin, actiunea nu e grabita, dialogul este perfect iar greseli nu ma vazut. Se pare ca Sasuke tot nu s'a potolit si joaca "sah" cu Sakura. Mi'ar place sa mai pui si din perspectiva Sakurei sau a lui Sasuke fata de comportamentul copiilor dar daca nu vrei asta este. Oricum eu as dori sa vad ce fel arata Ayane si Kanji. Sa ma anunti de continuare:-h si spor la scris si moolta inspiratie!

#10
Yey! Ce bine! Sezonul 2 a aparut! Sorry! Abia acum am reusit sa il citesc. So...Greseli de tastare minore , dar exista. Actiunea nu este grabita. Dialogul nu este sec si este bine plasat. Descrierea este draguta si cam atat. Ti-am spus ca imi place cum narezi totul? Cred ca da sau poate am uitat?
Anyway , imi place cum gandeste Kanji . Asa tata , asa fiu... Sincer as vrea sa aflu si ce gandeste Daisuke , nu?
Thanks pentru ca m-ai anuntat si spor la scris + multe multe idei in continuare! :bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Show me love Nywa 52 37.581 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Teach me to love Nywa 51 38.353 11-03-2012, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)