13-03-2011, 02:36 AM
Iza, tu chiar esti magnifica God, atat de tare, incitant si frumos incat imi vine sa urlu de fericire, facand abstractie de faptul ca e ora unu` jumatate... Si poate te trezesti cu o ametita pe la tine, prin patul tau Te prind eu o data si-odata... Si iti aplic una, a la Dante
Cat de dulce a fost Si toate acele perversiuni pe care le-a zis Dante, ca l-ar fi avut si daca era somnoros... Ah, tu... Tu ma omori pe mine:X Cre` ca si eu as fi profitat de Yuri :X
Cand am citit de inel m-am gandit la casatorie >.> Aaaw, deja dau in paranoia si numai capitolul asta si ficul asta e de vina [ pe care il ador, desigur!:X ]
A fost atat de tare actul... o.O mai vreau, mai vreau, mai vreau! Mai frumos de-atat nici ca se putea, iubita Si faza cu alcoolul... A fost asa sexi incat m-as fi bagat intre ei ! Si acum nu-si ascunde niciunul sentimentele! Mai happy nici ca puteam fi:X
Ah, bafta la scris in continuare Sper sa nu se termine niciodata ficul asta
Pupic! :X
Cat de dulce a fost Si toate acele perversiuni pe care le-a zis Dante, ca l-ar fi avut si daca era somnoros... Ah, tu... Tu ma omori pe mine:X Cre` ca si eu as fi profitat de Yuri :X
Cand am citit de inel m-am gandit la casatorie >.> Aaaw, deja dau in paranoia si numai capitolul asta si ficul asta e de vina [ pe care il ador, desigur!:X ]
A fost atat de tare actul... o.O mai vreau, mai vreau, mai vreau! Mai frumos de-atat nici ca se putea, iubita Si faza cu alcoolul... A fost asa sexi incat m-as fi bagat intre ei ! Si acum nu-si ascunde niciunul sentimentele! Mai happy nici ca puteam fi:X
Ah, bafta la scris in continuare Sper sa nu se termine niciodata ficul asta
Pupic! :X
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour