Capitolul V
-Ce... CE?! Vezi-ti de treaba, amice! Nu mai pui tu mana pe mine! Am strigat eu, incercand sa deschid usa automobilului... Era in zadar pentru ca toate erau inchise din fata de la sofer. Sa fii al dracu'! Deschide ca rup tot! Am spus pe urma panicat.
-Incearca, dar geamurile sunt antiglont, mi-a spus el, calm, aprinzandu-si o tigara.
Am lovit nenorocitele alea de geamuri cu pumni si picioare, dar parca toate erau intoarse impotriva mea, si nu se spargeau.
-Da-mi drumu'! i-am cerut eu lui Dante urcandu-ma pe el si prinzandu-l de gulerul camasii.
Acesta a dat intreg fumul pe mine, facandu-ma sa tusesc puternic si sa inchid ochii, moment de care el a profitat, pentru a ma prinde de dupa cap, tragandu-ma spre el, si punandu-mi stapanire pe buze. De indata ce i-am simtit si limba, l-am muscat destul de puternic, insa am fost obligat sa ii dau drumul, deoarece mana ce o avea in parul meu trase de el atat de tare incat credeam ca avea sa mi-l smulga de la radacini.
-Mmm! In... Inceteaza! Gata! am spus eu, de indata ce am reusit sa imi indepartez buzele de ale lui.
-Iti pot demonstra in orice secunda ca fac ce vreau din tine, cu sau fara forta. Poti sa stai linistit. Daca mi-am pus in minte sa te fac al meu, asta se va intampla, fie ca vrei, fie ca nu, cert e ca nu-mi scapi, a spus el, continuand sa ma tina de par, la o distanta mica fata de chipul lui.
-Chiar ca voi americanii sunteti niste salbatici!
M-am trantit pe bancheta din piele alba, punandu-mi mainile in san. Dante mi-a oferit o tigara dintr-un pachet, pe care am luat-o fara sa stau pe ganduri si mi-am aprins-o rapid. Pe masura ce fumam din ea, mi-a venit o idee cum sa ii platesc brunetului pentru ce imi facuse. Scrumul tot il aruncasem pe jos, si cand aproape am terminat tigarea, o sting pe bancheta, reusind sa fac o gaura in pielea alba.
-Ups... scuze pentru asta... am spus eu, zambind cu toti dintii, introducandu-mi apoi degetul in acea gaura facuta de tigara, si tragand cu putere astfel incat sa il rup de-a binelea. Nu m-am oprit pana cand jumatate din pielea de pe acea bancheta nu a fost rupta in totalitate, insa nu parea a-l deranja pe Dante.
-Hopa, se pare ca am apucaturile unei pisici, am spus eu, zambind usor.
-Stai linistit, ai sa platesti pentru alea in doua minute, mi-a zis brunetul cu ranjetul pe buze, facand ca zambetul sa-mi dispara imediat de pe chip...
Parca inauntru devenea din ce in ce mai cald... incepusem sa transpir si sa inghit in sec... Sau se intampla ceva cu trupul meu.
-Ce... Ce era in tigarea aia...? am intrebat eu, realizand ca din cauza aceea eram asa.
-Doar un drog, sincer sa fiu, nu ma asteptam sa-si faca efectul atat de repede.
-Blestemat sa fii... am rostit eu, aplecandu-ma inainte, tinandu-mi ambele maini intre picioare, simtind deja cat de incomozi imi deveneau pana si boxerii ce ii purtam sub rochia rosie.
Limuzina s-a oprit inaintea casei brunetul, insa eu nu aveam de gand sa ma misc de acolo.
-Ce e? preferi in masina? Parca te plangeai ca a fost inconfortabil pe birou, mi-a spus acesta inainte sa iasa.
-Nu m-am plans! Asta... Asta nu trebuia sa se intample! Nimic din toate astea...De ce nu ma lasi in pace...? Sunt barbat, la naiba! Nu sunt femeia ta, nici jucaria ta sexuala! Imi fac doar treaba, la fel ca tine... am spus eu pe un ton jos, realizand ca abia mai aveam putere sa imi misc picioarele.
-Ei bine, uite ca treaba asta te-a adus la mine. Vei avea destul timp sa regreti.
A iesit din automobil, inconjurandu-l pentru a ajunge pe partea mea, apoi a deschis portiera, luandu-ma in brate. Imi era frica... Intreg trupul incepuse a-mi tremura, doar la gandul acelei dureri. Eram terifiat de acea idee, si ma simteam vulnerabil inaintea barbatului care ma purta in brate. Nici putere in maini nu mai aveam pentru a-l indeparta...
Usa casei a fost deschisa de soferul limuzinei, pe care l-am injurat in gand de nenumarate ori pentru asta, apoi am fost urcat scarile spre etajul superior, unde, intr-o camera, Dante m-a asezat pe un pat dublu. Caldura propiului meu trup devenea insuportabila, iar umflatura dintre picioarele mele ma incomoda si mai tare... Simteam ca nu mai aveam sa rezist mult timp. Mi-am strecurat mana dreapta pe sub materialul rosu al rochiei, apoi pe sub cel a boxerilor, vrand sa scap cat mai repede, insa nu aveam puterea necesara...
-Urat din partea ta sa incepi fara mine, dar poti continua, a spus Dante, care statea in picioare inaintea patului doar cu perechia de pantaloni pe el. Nu nu am observat cand a scapat de sacou si camasa...
-Taci... nenorocitule! E doar vina ta! i-am reprosat eu, incercand sa ma eliberez, miscandu-mi mana pe organul meu intarit. In zadar insa... Nu... Nu pot...! Am spus aproape soptit, inghitind in sec.
-Desigur ca nu poti. Vrei sa incerci cu doua degete singur, sau ai nevoie de ajutor? Intreaba pe urma, aprinzandu-si o tigara.
-Poftim?! Nu merci! Nu am nevoie! i-am spus, incercand din nou... si din nou, pana cand am realizat ca era imposibil si devenea chinuitor. Nu stiam ce sa fac, era atat de apasator iar el statea si privea cum nu reuseam nimic.
-Esti o jigodie! De ce imi faci asta...? Nu mai pot... mi-e cald... mi-e sete! Esti ingrozitor!
Cand s-a intors pentru a-si stinge tigara, i-am observat tatuajul de pe spatele lui lat, care se intindea de la mijloc, pana aproape de gat. Era un tigru alb, iesit dintr-un nor de fum ce ragea nervos, avand ochii albastri ca de metil, atat de fiorosi... Parea foarte realist, mai ca i se potrivea. O fiinta necrutatoare, care nu ezita nicio clipa sa isi atace prada, cu aceeasi privire atenta, cruda si miscari sigure...
Trebuia sa fac ceva, dar deja nu mai eram eu... Nu gandeam limpede, toata ratiunea mea fiind transformata treptat intr-o ceata densa.
-Doar... grabeste-te! Nu mai suport! i-am spus eu, ghemuindu-ma pe pat.
Parca nu mai gandeam! Drogul acela imi luase mintile, iar eu nu aveam ce face in acea privinta! Il priveam pe Dante cu coada ochiului, cum apasa varful tigarii pe suprafata de cristal a scrumierei, pentru ca apoi sa se intoarca spre mine, cu o expresie serioasa pe chip. S-a dus spre partea dreapta a patului, apoi s-a asezat pe margine, spunandu-mi sa ma duc la el. Nu stiu nici acum de ce faceam ceea ce imi cerea, dar chiar daca abia ma miscam, practic m-am tarat pana langa el...
-Bun baiat, a rostit el, prinzandu-ma de barbie si apropiindu-se de chipul meu. Si-a unit buzele cu ale mele, iar eu le-am intredeschis, permitandu-i limbii sale sa intre in lacasul meu umed. Ii raspundeam cu ardoare la sarut, de parca era ceva ce am asteptat de o viata intreaga si simteam fiori care si-au facut loc sa treaca prin intregul meu corp, ametindu-ma si mai mult...
Odata ce mana lui a urcat pe piciorul meu, am scapat un geamat atunci cand a strans usor de un loc apropiat de acea zona ascunsa, si mi-am adunat picioarele pana aproape de piept, disperat sa scap de acea senzatie chinuitoare. Mesajul lui a fost scurt si dureros, pe care insa, eu nu l-am inteles, el muscandu-ma de buza inferioara, reusind sa imi formeze o mica rana ce incepuse a sangera. Am scancetat odata ce am simtit durerea, apoi am strans cu putere de bratul sau, insa el cum avea mana intre picioarele mele adunate, m-a piscat, facandu-ma sa realizez ce isi dorea. Mi-am indepartat cele doua membre inferioare, lasandu-i drum liber degetelor sale lungi sa treaca de numeroase ori peste organul meu acoperit de boxeri, indemnandu-ma sa imi tin respiratia un scurt timp, pentru ca apoi sa o eliberez cand i-am simtit buzele calde pe gat. Acesta a prins de volonasele rochiei ce o purtam, tragand de ea pana cand a dat-o jos pe pe mine, reusind pe urma sa scape si de sutien.
-Sper ca nu te imbraci prea des in fata. Sutienele ma enerveaza, mi-a spus el in timp ce urca lent spre lobul urechii mele.
Nu i-am raspuns, ci in schimb m-am agatat de gatul lui, ridicandu-ma, spre el, vrand sa ii simt din nou buzele, care in acel moment credeam ca trebuia sa fie ale mele.
-Buzele tale... am rostit eu, inghitind apoi in sec.
-Ce e? Le vrei? Intreba brunetul ranjind la reactiile mele ca ale unei pisici care mieuna cand isi dorea lapticul, si torcea cand il primea...
Ma purtam de parca eram hipnotizat... Am ignorat durerea care imi era cauzata de micuta rana ce sangera, de indata ce buzele sale au trecut peste ea. A luat cu limba putinul lichid rosu, pentru ca pe urma sa coboare pe gatul meu, lungindu-ma pe pat, el stand deasupra mea. Eram atat de pierdut intr-un spatiu pe care nu il cunosteam, iar tot ceea ce faceam nu era gandit. Nu mai eram eu! Nu imi puteam controla actiunile sau cuvintele in mod logic, iar Dante putea sa ma dirijeze dupa cum voia. Ca pe o papusa...
Mi-am asezat mainile pe umerii sai, parca indemnandu-l din priviri sa continue ceea ce facea, si desigur nu ar fi ratat ocazia pe care i-o ofeream.
A prins de boxerii mei, tragandu-i jos de pe mine, apoi incepuse a-mi mangaia zona sensibila, facandu-ma sa scap din nou acele sunete rusinoase pe care nici nu ma sinchiseam sa le opresc. Buzele lui continuau sa-mi dezmierde gatul, in timp ce mana i se indrepta fara ezitare spre spatiul stramt dintre fesele mele, unde penetrase cu doua degete deodata, indemnandu-ma sa tresar usor. A fost o chestiune de doar cateva secunde pana ca degetele sale sa regaseasca acel loc anume, datorita caruia scapam gemete scurte si dese de fiecare data cand era atins. Imi simteam trupul fierbinte tremurand de acea dorinta imensa de a ma elibera, iar pe masura ce Dante grabea ritmul, eu imi arcuiam spatele, fiind aproape de final. Aveam mana dreapta pe umarul brunetului, in timp ce stanga o tineam pe mijlocul pieptului meu, avand pumnul strans. Cu unghiile mele scurte, ii zgariam pielea umarului celui de deasupra mea, lucru care insa nu parea a-l durea sau deranja.
-Ah... Acolo! Da... Mai mult! am rostit eu extaziat, trecandu-mi buzele peste obrazul sau, iar asta pentru ca uitasem de mult de principiile mele.
M-am eliberat gemand lung, strangandu-mi puternic ochii, lichidul albicios intinzandu-se pe abdomenul meu si in mare parte pe cearsaful candva imaculat. Gafaiam si inghiteam in sec, dar trupul meu inca nu se calmase. A fost doar inceputul...
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]