12-02-2011, 06:57 PM
Me is also here.
Uh
. Încă îmi păstrez opinia de la ultimul comentariu. Itachi al tău este încă un străin pentru mine
.
First.
. Nici Sakura n-ar fi descris aÅŸa
.
Apoi, "Avea degetele atat de calde si pielea catifelata, incat mi-ar fi placut sa o ating...". Eşti abia la al doilea capitol, îl faci să pară clişeu
. Şi asta fără să mai vorbim de "imi spuse si eu am simtit ciudatul impuls sa il imbratisez". Nu cred că unul ca Itachi s-ar îndrăgosti aşa de primu' ninja super puternic care îi sare în cale, chiar daca îi plac sau nu bărbaţii o.O. Mai degraba l-ar vedea ca pe un rival or smth. Cel puţin în universul meu Itachi nu are nici o legătură cu "love at first sight"
. Mă rog, şi la început, ai spus acolo că Itachi se temea de condiţiile lui Tsunade, care apropo, a acceptat cam repede oferta o.o, i mean, itachi e evil, a distrus clanu ăla, l-a macelarit, nu poate să-l primească aşa pur şi simplu. Condiţiile au fost ei bine... cam prost puse la punct [ce paradox
].
Also, ai multe greşeli. Reciteşti după ce scrii?
Cam atât. Nu ştiu, aştept să-l văd pe Itachi care apare în anime/manga.
Uh

First.
Citat: Aceste fructe erau la umbra si in fata se juca o fetita de vreo cinci anisori cu paru alb ca neaua, prin intr-o funda rosie. Fetita era imbracata cu un tricou largut si niste pantalonasi, iar pe spate se vedea o semiluna argintie. Se juca cu o papusica din panza.Trecând peste "fetiţă", mai ai încă 4 cuvinte la diminutiv. C'mon. E vorba de Itachi

Apoi, "Avea degetele atat de calde si pielea catifelata, incat mi-ar fi placut sa o ating...". Eşti abia la al doilea capitol, îl faci să pară clişeu

Also, ai multe greşeli. Reciteşti după ce scrii?

Cam atât. Nu ştiu, aştept să-l văd pe Itachi care apare în anime/manga.