Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Prizonier intre vis si realitate

(11-01-2012, 05:28 PM)onu A scris: Capitolulspace3 Pe aceiasi lungime de unda?

Acesta ->sigur nu ar trebui sa fie pus la feminin? "Aceasta"
somtuoasa -> o_o sigur nu e mareata sau maiestoasa. Adica eu nu am auzit cuvantul si nici prin dictionar nu l-am gasit
om de afaceri din acel puzzle -> care puzzle? Eu nu pricep aceasta figura de stil
Catagoric -> categoric
recunosct -> recunoscut
Ea tresari ca fripta raspunzandu-i, pe urma inghitind in sec. -> asa si ce a raspuns? Nu crezi ca trebuia sa stim si noi?
fata acea -> aceea sau acea fata

Am luat numai unele din capitolul acesta. Ai mai multe greseli de tastare, acum, decat exprimare. Sa stii ca inca iti lipsesc virgule si destul de multe.
Gandurile personajelor incearca sa le mai pui separat, intr-un fragment. Caci, cum pui tu, amesteci doua persoane diferite, cu toate ca pui ghilimelele.
Vreau sa incerci mai multa descriere. De ce nu ai descris acel tango? Tango e un dans al iubiri, pasiuni. Nu era necesar sa descrii miscarile, trebuia trairile celor doi amorezi. Poate te ajuta sa vezi un tango pe net si poate iti venea inspiratia in a descrie mai mult.
Vreau sa incerci sa accentuezi mai mult, avand in vedere ca baiatul deja devine confuz in privinta sentimentelor. Ar fi frumos daca ai exprima si acel sentiment de gelozie mai bine.

Bafta.
O seara buna.

[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Prizonier intre vis si realitate - de CyBeR - 28-12-2011, 03:10 AM
RE: Prizonier intre vis si realitate - de onu' - 02-01-2012, 11:48 PM
RE: Prizonier intre vis si realitate - de Rose ^^ - 03-01-2012, 09:44 PM
RE: Prizonier intre vis si realitate - de onu' - 11-01-2012, 05:28 PM
RE: Prizonier intre vis si realitate - de Rose ^^ - 11-01-2012, 09:09 PM
RE: Prizonier intre vis si realitate - de onu' - 26-01-2012, 11:18 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)