11-03-2010, 01:30 AM
Yo mai lipseam de aici, dar nam stiut ca ai de gand sa scri atat de repede ficul ca poate imi faceam timp mai devreme ca sa fiu prima care citeste, insa important e ca am ajuns pana la urma . Oricum ideea e ca imi place foarte mult si inceputul pare destul de promitator. Ma tot gandesc de cate o sa aiba parte saracul Kaoru in inchisoare...parca mi se face putina mila de el, dar nu indeajuns ca sa te rog sa il lasi "teafar" . Hm...nu stia cum pot sa se culce 2 baieti impreuna? Asta imi aduce aminte de mine la 10 ani parca, auzisem prima data si statea si ma gandeam eu cum ar veni asta si ma gandeam ca nu au cum . Eh copil ce sa-mi faci...dar 20 de ani? Asta chiar e ciudat.
Imi place ca Julian nu pierde vremea, l-a si sarutat asa fara niciun fel de restrictie si vad ca si lui Kaoru ii place. Presimt ca va iesi ceva intre ei, daca nu cumva o sa ajunga chiar iubiti, ar fi dragut. Ah da, uitasem, daca tot va fi violat vreodata Kaoru [banuiesc ca da] macar sa fie cu un tip bun, nu cu un mos dement si tatuat
Acum poti posta nextul [asta a sunat a nesimtire, stiu, dar chiar voiam sa las comm] Spor la scris
Imi place ca Julian nu pierde vremea, l-a si sarutat asa fara niciun fel de restrictie si vad ca si lui Kaoru ii place. Presimt ca va iesi ceva intre ei, daca nu cumva o sa ajunga chiar iubiti, ar fi dragut. Ah da, uitasem, daca tot va fi violat vreodata Kaoru [banuiesc ca da] macar sa fie cu un tip bun, nu cu un mos dement si tatuat
Acum poti posta nextul [asta a sunat a nesimtire, stiu, dar chiar voiam sa las comm] Spor la scris