17-06-2011, 11:13 AM
Aoleu aoleu !!! Goddamn it ! :X:X Cum se face că am ajuns atât de târziu ?!.. <333 Frate, deci.. mi-am dat seama că termini acest fic, din momentul în care ai început să vorbeşti despre de-astea, cum ar veni mulţumire, evoluţia ta [ da, chiar ai evoluat, se vede foarte bine. Eşti scriitoarea noastră de yaoi. * lovely * ], şi mai important, faptul ca " Iubire înecată în heroină " a fost primul tău fic. Îţi spun în continuare că ţi-a ieşit fantastic. Acest capitol a fost unul lung şi foarte interesant, după părerea mea.
Ştii ? Chiar mă gândeam la asta, adică era imposibil [ practic ] să nu ne mai oferi tu o scenă yaoi, aşa.. De final.
Deeeeci ! Sunt foarte uimită, dar şi bucuroasă, însă... god, mai sunt si tristă că l-ai terminat. :[[ Ehh, ai încheiat un capitol, un alt capitol. Sper să continui să scrii ficuri [ YAOI ] şi să ne uyimeşti în continuare. În final.. Cred că nici nu am scris bine ceea ce am îndrugat aici, dar ştii de ce ? Pentru că m-ai emoţionat cu adevărat. :X Baftă multă în continuare ! Ah, da.. Succes la examene, iubita mea Gab`. * huuug *
Ştii ? Chiar mă gândeam la asta, adică era imposibil [ practic ] să nu ne mai oferi tu o scenă yaoi, aşa.. De final.
Deeeeci ! Sunt foarte uimită, dar şi bucuroasă, însă... god, mai sunt si tristă că l-ai terminat. :[[ Ehh, ai încheiat un capitol, un alt capitol. Sper să continui să scrii ficuri [ YAOI ] şi să ne uyimeşti în continuare. În final.. Cred că nici nu am scris bine ceea ce am îndrugat aici, dar ştii de ce ? Pentru că m-ai emoţionat cu adevărat. :X Baftă multă în continuare ! Ah, da.. Succes la examene, iubita mea Gab`. * huuug *