Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

Multumesc de anunt :-w...
Capitolul asta a fost ceva gen: Nu se poate...:O. Parerea mea despre Oliver devine din ce in ce mai proasta. Cum sa dea in bietul Dimitri in halul asta? O palma mai intelegeam si eu, dar asa...? Zici ca e scapat direct de la nebuni O.o .
De Ada imi pare rau, sa se imparta in felul asta, cand cu unul, cand cu altul. Saraca... Sincer cred ca e foarte speriata de Oliver in clipa asta, de aceea pe moment ingerul mortii are avantaj.
Ai greseli, incearca sa le corectezi, mai reciteste capitolul si vezi ce poti gasi. Pe mine ma cam deranjeaza acel "acuma", in rest nu sunt batatoare la ochi.
Tot nu pot sa-mi revin dupa reactia satenului. As fi trecut peste faptul ca fumeaza si el ca tot omul, dar sa-i dea un pumn fara avertizare, nimic...? Ma intreb cate a reusit sa strice cu asta:)).
Grabeste-te cu next-ul, sunt curioasa ce se mai poate intampla:-?...
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Miss M - 03-11-2011, 09:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.271 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)