29-06-2011, 10:42 AM
Wow!Azi am citit 3 capitole de la trei ficuri yaoi care m-au lasat fara cuvinte...dintre care doua sunt ale tale.
"-Ce s-a întâmplat cu tine şi cu vocabularul tău "colorat" ?
M-am încruntat la replica lui şi am început să dau drumul cuvintelor răutăcioase pentru că nu voiam să par că sunt nerăbdător să o fac cu el.
După o serie lungă de înjurături am decis să mă opresc.
-Mai vrei să continui? " ce romantic!
Minunatul yaoi!Totul a fost superb descris,actiunea la fel,dialogul....totul!Se vede ca Eric e indragostit,dar nu recunoaste.Asa sunt astia uke.
Nu-mi vine sa cred ca Julio la crezut pe Eric cand a zis ca Cipriano nu s-a atins de el.Cand va afla acesta il va face pe Cipriano bucatele,bucatele!Abia astept asta.
Vreau capitolul urmator.
Bye!
"-Ce s-a întâmplat cu tine şi cu vocabularul tău "colorat" ?
M-am încruntat la replica lui şi am început să dau drumul cuvintelor răutăcioase pentru că nu voiam să par că sunt nerăbdător să o fac cu el.
După o serie lungă de înjurături am decis să mă opresc.
-Mai vrei să continui? " ce romantic!
Minunatul yaoi!Totul a fost superb descris,actiunea la fel,dialogul....totul!Se vede ca Eric e indragostit,dar nu recunoaste.Asa sunt astia uke.
Nu-mi vine sa cred ca Julio la crezut pe Eric cand a zis ca Cipriano nu s-a atins de el.Cand va afla acesta il va face pe Cipriano bucatele,bucatele!Abia astept asta.
Vreau capitolul urmator.
Bye!