08-06-2011, 11:21 AM
Deci. sa incepem cu prima parte [cea din perspectiva lui Alex >.<] . 'Povestea' lui si a lu` Chris e atat de frumoasaa ! se iubesc atat de mult !!!! sper sa nu se certe ever ! :x
Acum Kiril..Capitolul a fost f scurt :(. Nu`mi place de Kiril ! Nonoonoo [-( . Si sunt atatea motive.. Colin merita ceva de 24792357 ori mai bun ! :-< .
Ca o incheiere asa:)) . nu ma mai satur de fic`ul tau :x. ai atata imaginatiee ! deabia astpt sa postezi urmatorul capitol >.< . ;*
Citat:- Aşa... te vreau, a şoptit el încet.Waa !!! Sugoii ! Imi place ca acum, Chris e mai deschis..si si`a recapatat increderea in Alex.
Citat:- Te iubesc, a rostit Chris şi a zâmbit sfiat.No comm ! 8->
Acum Kiril..Capitolul a fost f scurt :(. Nu`mi place de Kiril ! Nonoonoo [-( . Si sunt atatea motive.. Colin merita ceva de 24792357 ori mai bun ! :-< .
Citat:- Vrei să participi data viitoare?BAKA ! . Saraca Claire..nici nu ma mira faptul ca e atat de retrasa si trista.. poate colin o sa reuseasca sa o inveseleasca. :d.
Citat:Sunt îndrăgostit de el şi o iubesc pe ea.WTF !? :o . Practic isi bate joc de aman2.. mai bine s`ar face colin bisexual sau hetero si s`ar combina cu claire :d . chiar ar fi ceva 8->.
Ca o incheiere asa:)) . nu ma mai satur de fic`ul tau :x. ai atata imaginatiee ! deabia astpt sa postezi urmatorul capitol >.< . ;*