07-07-2011, 12:56 PM
Îmi pare rău că nu pot corecta numele lui Alex, sub nici un chip, îmi vine să mă dau cu capul de pereţi cum am mai zis. Nici măcăr nu pot şterge pollul, e foarte straniu. Eh, nu-i nimic, o să înţeleagă lumea că Alex e Ales.. ales, o da! )) Mulţumesc mult că aţi votat şi mai ales ţie Fani că ţi-ai dat cu părerea, nu mă aşteptam dacă sincer. Eu nu m-am gândit mult până am votat Kiril, pentru că e exact genul meu, nebun, pervers şi rece. Mai departe vor veni nişte capitole cu nişte scene, că-mi curge saliva pe tastatură numai din cauza lui şi a comportamentului său. L-am creat aşa cum mi-ar plăcea mie. Mama, de ce nu sunt băiat??? Mi-aş găsi unul în realitate. E trist cu noi fetele care suntem fane yaoi, mda.
Scene cu Alex şi Chris vor apărea, desigur şi multe. Nu îi dau uitării, ar fi non-sens - trebuie şi ceva acţiune, să mai sufere lumea puţin, nişte dileme. Sunt sadistă.
Mă uit în poll şi văd că au votat oameni pe care îi văd prima dată, dar e bine, nu am pretenţii. Mă mir că Claire are un vot, nu mă aşteptam nici în ruptul capului - looool. Credeam că toţi o urăsc.
edit: tu erai pe FB? Ah, dar eu mă gândeam cine oare ))
Scene cu Alex şi Chris vor apărea, desigur şi multe. Nu îi dau uitării, ar fi non-sens - trebuie şi ceva acţiune, să mai sufere lumea puţin, nişte dileme. Sunt sadistă.
Mă uit în poll şi văd că au votat oameni pe care îi văd prima dată, dar e bine, nu am pretenţii. Mă mir că Claire are un vot, nu mă aşteptam nici în ruptul capului - looool. Credeam că toţi o urăsc.
edit: tu erai pe FB? Ah, dar eu mă gândeam cine oare ))