26-04-2011, 10:51 AM
Eu am lăsat un comm. XD Probabil a fost spam şi cineva l-a mutat Aici. :D Vezi acolo comentariul cu tot cu greşeli. XD Aniway, dau un edit după ce citesc. XD
Edit:
Soo...greşeli nu am văzut decât una, în care iar ai exagerat cu semnele de exclamare. XD Uite, aici:
- Colin!!! am strigat iritat şi revoltat peste măsură.
De ce începe să-mi placă Colin? :| Nooo, îmi place mai mult Alex. XD Doar că, Colin pare atââât de drăguţ. :o3 Adică îi vrea binele lui Chris, ce naiba?! Nu merită să fie folosit de către Chris. Chris e băiat rău. :-w
Acţiunea nu mi s-a părut prea grăbită în acest capitol. Chiar mi l-am imaginat pe Chris cum e îmbrăcat. Uh-la-la. :]]
Ăm...nah, cam atât. Aşteptăm următorul capitol, darlin`.
Take Careee!
Edit:
Soo...greşeli nu am văzut decât una, în care iar ai exagerat cu semnele de exclamare. XD Uite, aici:
- Colin!!! am strigat iritat şi revoltat peste măsură.
De ce începe să-mi placă Colin? :| Nooo, îmi place mai mult Alex. XD Doar că, Colin pare atââât de drăguţ. :o3 Adică îi vrea binele lui Chris, ce naiba?! Nu merită să fie folosit de către Chris. Chris e băiat rău. :-w
Acţiunea nu mi s-a părut prea grăbită în acest capitol. Chiar mi l-am imaginat pe Chris cum e îmbrăcat. Uh-la-la. :]]
Ăm...nah, cam atât. Aşteptăm următorul capitol, darlin`.
Take Careee!
Tnx, Tox!<3
Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame
My fic: Hypnose; My drawings; My photos