28-05-2011, 07:25 PM
Tot Colin al meu incinge sfarsitul <3
Da, da, asa l-am dresat...sac >:P :]]
Cum se face ca apar si eu pe ultima suta de metrii?! O__o Ar trebuii sa dau mai des pe aici :-?
Asa deci....1. Colin, 2. Colin si 3. haide-ti toti cu mine, acum!!! Cooolin!!! :]]
E asa dragut mai ales ca nu s-a opus relatiei dintre cei 2 <3 Ah, stiam eu de ce il iubesc asa de mult :X
E asa dragut si cand se masturbeaza :))))
Ups.....eh..am spus-o acum :">
Mai bine trec la primul cuplu ca o sa incep sa dau si detalii apoi :]]
Alex, sincer daca nu bagai faza cu violul fic-ul -dupa parerea mea- nu mai avea nici un farmec, adica nu ar mai fi fost totusi o bariera intre cei 2 :-?
Eu deobicei vorbesc mult, dar acum chiar nu mai stiu ce sa mai zic.
Mult succes dear si sa ne aduci next-ul repede ;3
Da, da, asa l-am dresat...sac >:P :]]
Cum se face ca apar si eu pe ultima suta de metrii?! O__o Ar trebuii sa dau mai des pe aici :-?
Asa deci....1. Colin, 2. Colin si 3. haide-ti toti cu mine, acum!!! Cooolin!!! :]]
E asa dragut mai ales ca nu s-a opus relatiei dintre cei 2 <3 Ah, stiam eu de ce il iubesc asa de mult :X
E asa dragut si cand se masturbeaza :))))
Ups.....eh..am spus-o acum :">
Mai bine trec la primul cuplu ca o sa incep sa dau si detalii apoi :]]
Alex, sincer daca nu bagai faza cu violul fic-ul -dupa parerea mea- nu mai avea nici un farmec, adica nu ar mai fi fost totusi o bariera intre cei 2 :-?
Eu deobicei vorbesc mult, dar acum chiar nu mai stiu ce sa mai zic.
Mult succes dear si sa ne aduci next-ul repede ;3
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]