26-05-2011, 10:24 AM
Eu?!! Ultima?!! Deobicei eram prima, nuuuu!! :((
Naspa :|
Oricum, ma bucur ca ai adus un capitol nou, defapt doua ^^"[da si eu vin la sfarsit >.>]
Totul parca a sunat dintr-un film siropos la care nu m-as fi uitat niciodata, insa as citi romanul :|
Discutia dintre cei 2 mi s-a parut pur si simplu mirifica :X
Fiecare detaliu descris asa amanuntit
Eh...eu tot pe Colin il iubesc, transmitei ca sunt fana lui nr 1 :]] O sa iau si o pancarda, poate atunci o sa ma creada :-?
Momentan n-am nici 10 bani in pusculita, dar strang eu :]][peste 2 ani o sa-mi permit maxim un creion:]] glm ^^"
- Care ani? Despre ce vorbeÅŸti?
Gata! Simplu! I-a inchis gura cu un sarut:]]
Sunt multe fraze geniale, dar momentan o sa ma rezum doar la cea de sus :D
In sfarsit primul lor sarut, astia nu se mai opreau daca nu-si aduceau aminte de viol :]] Sigur se inghiteau unul pe altul, deci... Colin nu va avea nimic impotriva, in plus el trebuie sa fie cu Kiril 8->
Succes dear *hugs*
Naspa :|
Oricum, ma bucur ca ai adus un capitol nou, defapt doua ^^"[da si eu vin la sfarsit >.>]
Totul parca a sunat dintr-un film siropos la care nu m-as fi uitat niciodata, insa as citi romanul :|
Discutia dintre cei 2 mi s-a parut pur si simplu mirifica :X
Fiecare detaliu descris asa amanuntit
Eh...eu tot pe Colin il iubesc, transmitei ca sunt fana lui nr 1 :]] O sa iau si o pancarda, poate atunci o sa ma creada :-?
Momentan n-am nici 10 bani in pusculita, dar strang eu :]][peste 2 ani o sa-mi permit maxim un creion:]] glm ^^"
- Care ani? Despre ce vorbeÅŸti?
Gata! Simplu! I-a inchis gura cu un sarut:]]
Sunt multe fraze geniale, dar momentan o sa ma rezum doar la cea de sus :D
In sfarsit primul lor sarut, astia nu se mai opreau daca nu-si aduceau aminte de viol :]] Sigur se inghiteau unul pe altul, deci... Colin nu va avea nimic impotriva, in plus el trebuie sa fie cu Kiril 8->
Succes dear *hugs*
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]