22-05-2011, 06:57 PM
In sfarsit vorbesti si din perspectiva lui Colin :x Waaa e personajul meu preferat si il ador, deci nu va fi trist cand Chris va pleca cu Alex, nu? Oricum nu-mi pasa de cei 2, desi au fost momente in care numai puteam sa astept sa vad ce se intampla in captiolul urmator, oricum eu tot de partea lui Colin sunt si vreau sa-ti multumesc muuult de tot ca vorbesti din perspectiva lui si ca il faci sa aiba si el pe cineva, altfel ma intristam rau ^^"
So....astept capitolul urmator si... ah, era sa uit, am vrobit eu cu Sfarsitul Lumii si i-am facut programare, si-a cerut scuze si a spus ca nu te va mai intrerupe din scris, in plus a mai zis ca ii place fic-ul, cred ca Apocalipsei chiar ii place yaoi-ul :-?
Anyway bafta in cotinuare >;d<
Edit: Alessia merci de incurajare, am si uitat sa-ti multumesc >.<
So....astept capitolul urmator si... ah, era sa uit, am vrobit eu cu Sfarsitul Lumii si i-am facut programare, si-a cerut scuze si a spus ca nu te va mai intrerupe din scris, in plus a mai zis ca ii place fic-ul, cred ca Apocalipsei chiar ii place yaoi-ul :-?
Anyway bafta in cotinuare >;d<
Edit: Alessia merci de incurajare, am si uitat sa-ti multumesc >.<
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]