22-05-2011, 01:17 PM
Hi! Nu prea am mai avut timp sa trec pe aici, scuze pentru asta.:d(Perioada asta cu tezele si examenul, ma omoara:( )Mai, chiar m-ai facut curioasa cu personajul acela nou pe cvare-l indragesti tu asa mult, ce va aparea in urmatorul capitol....daca tie i-ti place asa mult, inseamna ca este super. Totusi nu as vrea sa influenteze intr-un sens negativ relatia inca "neformata" inca a cdelor doi :p
Kapitolul a fost ok....ma intreb ce raspuns va da Chris...desii banuiesc ce ar spune.:x
Pai cam atat....astept nextul...poop
Kapitolul a fost ok....ma intreb ce raspuns va da Chris...desii banuiesc ce ar spune.:x
Pai cam atat....astept nextul...poop
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!