14-06-2011, 09:02 PM
Ah.. iarta-ma, iarta-ma. Acum am reusit si eu sa vin la tine, sincer nu am avut timp sa citesc totul, dar acum am reusit, pana la ultimul cuvant.
Nu imi pasa de greseli, chiar daca ai avut. Dale in masa . :))
Ce pot sa spun mai uimit, cate dileme, cate complicatii... atat de palpitant sa citesti lucrarea ta. E foarte frumoasa, plina de actiune si extrem de interesanta. :X
Chiar imi cer scuze ca pana acum nu am reusit sa vin cu un com, ama vut si eu problemele mele.. :( Ale dracu` sa fie ele, scuze de limbaj. >.<
Sper sa ma ierti.
Revenind la fic: a fost frumos, sa inteleg ca acesta este finalul primei parti.
Dragut, chiar ai incheiat foarte bine, ai scris putin la fiecare personaj, aici chiar da aura de film si imi place foarte, foarte mult. ;))
Acum am observat un nou personaj, misterios.. insa numele ma pune pe ganduri.
E fata sau baiat ? XD Bine pare absurda intrebarea, dar numele ma da peste cap. XD
Oricum cam atat, inafara de laude nu prea mai pot sa spun asa de multe.
Partea cu scena de dragoste intre cei doi a fost foarte la subiect, nu ai folosit ceva figuri de stil ca sa acoperi adevarata forma a unor cuvinte, stii la ce ma refer. Ai fost chiar la obiect, asta a fost surprinzator de placut. Interesant modul tau de expune.
Eu una astept urmatoarea parte.
Iti urez succes si multa inspiratie ! >:D<
Nu imi pasa de greseli, chiar daca ai avut. Dale in masa . :))
Ce pot sa spun mai uimit, cate dileme, cate complicatii... atat de palpitant sa citesti lucrarea ta. E foarte frumoasa, plina de actiune si extrem de interesanta. :X
Chiar imi cer scuze ca pana acum nu am reusit sa vin cu un com, ama vut si eu problemele mele.. :( Ale dracu` sa fie ele, scuze de limbaj. >.<
Sper sa ma ierti.
Revenind la fic: a fost frumos, sa inteleg ca acesta este finalul primei parti.
Dragut, chiar ai incheiat foarte bine, ai scris putin la fiecare personaj, aici chiar da aura de film si imi place foarte, foarte mult. ;))
Acum am observat un nou personaj, misterios.. insa numele ma pune pe ganduri.
E fata sau baiat ? XD Bine pare absurda intrebarea, dar numele ma da peste cap. XD
Oricum cam atat, inafara de laude nu prea mai pot sa spun asa de multe.
Partea cu scena de dragoste intre cei doi a fost foarte la subiect, nu ai folosit ceva figuri de stil ca sa acoperi adevarata forma a unor cuvinte, stii la ce ma refer. Ai fost chiar la obiect, asta a fost surprinzator de placut. Interesant modul tau de expune.
Eu una astept urmatoarea parte.
Iti urez succes si multa inspiratie ! >:D<