22-05-2011, 07:15 PM
cuuuuuuute!! :love: ador, ador, ador, ador! bine, adevarul e ca nu Colin e personajul meu preferat, dar imi place sa vad ca lucrurile prind si mai mult contur. deja cam am idee in legatura cu cateva lucruri, dar asta nu inseamna ca ficul e previzibil. din cate vad eu, acum prezinti doar cum s-a ajuns la situatia de fata, deci nu e nimic in neregula. though, imi pare rau ca nu avem Chris x Alex in capitolul asta, sper ca apar si ei in urmatorul, chiar sunt curioasa cum o sa-si marturiseasca Chris sentimentele.
So good luck si mult spor, vad ca deja ai, dar eu iti doresc si mai mult! >:D
P.S.:nu stiu ce tot vorbiti voi despre sfarsitul lumii, din cate stiu eu era programat pentru 2012, dar din partea mea ii bag ceva in fund si-l trimit de unde a venit cu programarea lui cu tot. sâc.
So good luck si mult spor, vad ca deja ai, dar eu iti doresc si mai mult! >:D
P.S.:nu stiu ce tot vorbiti voi despre sfarsitul lumii, din cate stiu eu era programat pentru 2012, dar din partea mea ii bag ceva in fund si-l trimit de unde a venit cu programarea lui cu tot. sâc.
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde
Blog - October Nights
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde
Blog - October Nights