Kyo A scris:am o idee mai buna. facem un poll, si punem userii sa voteze tema lor preferata. majoritatea castiga, deoarece suntem intr'un sistem democratic nu? tema care va avea majoritate de voturi castiga.
Daca tot e un sistem democratic, nu inteleg de ce nu le putem oferi mai multe teme si sa isi aleaga fiecare ce vrea?
Nu prea a argumentat nimeni de ce e mai buna o singura tema pana acum, si asta in conditiile in care se pare ca foarte multi sunt de acord cu ideea de a avea mai multe teme.
Daca alegi o tema unica, chiar daca majoritatea decide, tot vor ramane destui care nu vor fi multumititi.
Pe toate site-urile pe care le cunosc si pe care a fost implementat un astfel de sistem, initiativa a fost foarte bine primita!
Si inca o intrebare, stii cati useri nu se inscriu pe foarte multe site-uri deoarece nu le place tema?
Deasemenea, dezavantajele unui astfel de lucru sunt din punctul meu de vedere inexistente. Spatiul ocupat pe server de temele in plus este infim, iar paginile se vor incarca la fel de repede, deoarece tot o tema vor incarca, si nu pe toate 6 odata.
As vrea sa stiu care sunt obiectiile voastre? Chiar nu ma asteptam sa existe persoane care sa nu fie de acord cu ideea O_O