Power Voice - Chunji
Position: Lead vocal
Real Name: Lee Chan Hee (ì´ì°¬í¬)
Birthday: October 5, 1993
Blood Type: B
Height: 173 cm
Weight: 53kg
Hobbies: Puzzles, reading
Speciality: Imitations
Education: Seongji Middle School, 2nd year.
Mischevious Rapper - L.Joe
Position: Rapper
Real Name: Lee Byung Hun (ì´ë³‘í—Œ)
Date of Birth: November 23, 1993
Blood Type: A
Height: 171 cm
Weight: 50kg
Hobbies: Acting
Specialty: Piano, violin, music composition, English
Education: Korea Arts High School , 1st year.
Emotional Voice - Niel
Position: Vocal
Real Name: Ahn Daniel (안 다니엘)
Birthday: August 16, 1994
Blood Type: A
Height: 177 cm
Weight: 54kg
Hobbies: Music appreciation
Speciality: Football
Education: Heungjin High School, 1st year.
Lovely Boy - Ricky
Position: Sub-Vocal
Real Name: Yoo Chang Hyun (ìœ ì°½í˜„)
Date of Birth: February 27, 1995
Blood Type: AB
Height: 172cm
Weight: 55kg
Hobbies: Movies appreciation, piano
Speciality: Acting
Education: Namgang Middle School, 3rd year.
Dancing Boy - Changjo
Position: Sub-Vocal
Real Name: Choi Jong Hyun (최종현)
Date of Birth: November 16, 1995
Blood Type: B
Height: 177 cm
Weight: 58kg
Hobbies: Choreography composition, music appreciation
Speciality: Self-defense
Education: Chuncheon Middle School, 3rd year.
Mie îmi place mult trupa. Membrii mei preferaţi sunt L.Joe şi Niel. Ador melodiile Clap şi Let's Dance.: x
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).
Wow~ sunt foarte draguti <3.
L.Joe e cuuuuuuute~ E adorabil. Le ador melodia ''Clap''.
Sunt foarte talentati, si toti draguti. C.A.P ca lider... e putin amuzant . Nu stiu de ce, dar nu cred ca i se cam potriveste . Asa cum am mai zis, sunt talentati si cute. [ce sa zic si eu ca sa nu fac spam? ], dar nu am mai auzit mai nimic despre ei. Oare n-au avut succes? Desi, nu cred, sunt talentati, ce Dumnezeu!
LOL! Era sa uit de Neil! Si pe el il ador <3
Multumesc ca ai deschis acest topic <3. I love you~
Lol, "Oare nu au avut succes?" Dimpotriva, au avut, inca destul, dar ca fiecare grup nou la inceput nu prea ii baga lumea in seama, si abia a doua oara cand isi fac debutul, sunt mai populari. Au participat la emisiuni destule, zic eu, si cu ocazia asta s-au facut si ei cunoscuti. [putin mai mult]
L.Joe, preferatul meu, e cute, danseaza bine si are voce superba, pacat ca in melodia "Clap" nu are versuri. Mai cam toata melodia o canta Niel, dar norocul meu ca are si C.A.P ceva pe acolo, si restul in afara de Ricky. Recunosc ca Niel are o voce de aur, dar sa lase si pentru altii -.-"
Ce sa zic, imi place trupa, ma astept la mai multe din partea lor fiindca au potential [am vazut eu] si sa faca bine ca la anu' sa scoata un nou album
Sunt interesanti tipii ^^ Mie mi-au atras atentia melodia "Sup luv" XD E interesanta melodia mai ales titlul pentru mine ar insemna dragostea supei :X ) daca o luam asa mota mo XD Eu am pus ochii pe Ricky L.Joe Desii toti sunt foarte cute :3 ^^ dar totusi e cam ambigu Mvu de la ei o.o nu prea l-am inteles dar en fine e destul de catchy melodia si coregrafia :3. Hmm sper ca am voie sa postez videou-l D: za link :http://www.youtube.com/watch?v=oUOC7wghR08&feature=feedf
Love them ...Imi place Clap si Supa Luv au voce si sunt tinereii sper sa scoata cat mai multe melodii pentru ca sincer in 2010 au debutat cateva grupuri si despre care nu ai prea multe informatii , ca veni vorba au facut vreun variety show cei de la teen top cum au facut infinite[You are my oppa!] anyway , melodiile lor sunt bune si chiar imi plac si coregrafiile.
Niel e asa dulce si mic si dragut ^^ si are niste buze foarte sexy
C.A.P arata foarte bine si mi-a placut hairstyle-ul sau din Clap
.I dont need anyone in my life who does not want to be there. .Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try. .I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.
Teen Top e printre trupele mele favorite T_T.
Îmi pace la nebunie. Pe ChunJi îl ador. E membrul meu preferat din toţi. E aşa de adorabil şi cuuuute <3. Pare aşa blând şi ... ah, aberez T_T. Apoi ar urma C.A.P. Pare aşa rău şi pervers :]]. E şi bine lucraaat . Lol, ăsta e primul lucru la care mă uit, nu ştiu de ce.
Melodia `` Clap`` e genială. Genială îţi spun T_T. Nu mă mai satur de ea. Pe " Supa Luv " o ascult după " Clap " .
Şi de Niel îmi place, dar cum a zis şi Alysu, trebuie să mai lase şi pentru alţii versurile >.>. L.Jeo e aşa de cute <333.
Pe Ricky şi pe Changjo am început să`i confund