Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Te amo con todo mi corazon

Ficul este despre Sakura si Itachi.

Capitolul VI

Un zgomot strident îmi deranjează somnul, bubuitura semăna cu o împușcătură care mă face să tresar. Vreau să mă ridic , dar ceva ,sau cineva, ma ține lipită de scaun. Ridic privirea și Itachi mă privea zâmbind, dar în zâmbetul lui se putea citi tristețea. Brunetul se ridică ușor în picioare, dar nu mă privește.
-Ce se întâmpla?
Vocea mea era joasă, abea șoptita și nimeni nu ma auzit. Am oftat și am privit în jurul meu. Un bărbat înalt, cu par cenușiu îmbrăcat într-un costum negru zăcea, cu fața în jos, într-o balta de sânge. Kiba îi privea pe toți urat, cea ce însemna că eu eram țintă acelei persoane. Îl privesc pe Itachi care avea brațul stâng plin de sânge. Îl trag ușor de cealaltă mană și îi spun să se așeze pe scaun, face ce îi spun fără să spune un cuvânt. Mă uit atent la brațul lui și îmi dau seama că nu am nici o idee despre ce aș putea face.
- Karin, ocupate de rana lui Itachi. Unde-i idiotul de Pain, parcă trebuia să se asigure că nu intră cineva în avion. Şi cum dracu o trecut bătrânul Kakashi de voi doi, ii privea urât pe cei doi roșcați.
-Calmează-te, rana asta este minoră, iar Sakura nu a pățit nimic așa că nu mai fă atâ tam-tam
și mergi cu Naruto și Sasuke să verificați avionul. Roşcata părea să îl aibă pe Kiba la degetul mic pentru că șatenul a plecat fără să mai scoată un cuvânt. Am zâmbit, dar zâmbetul mi-a dispărut când Itachi a scot un mic "au".
Chiar dacă nu mă deranja să privesc sângele și alte persoane suferind, nu îmi plăcea că el suferă.
-Nu te mai mișca atât, iți las glonțul acolo dacă te mai miști. Sakura, poți să mă ajuți puțin?
Am pregătit un pansament și imediat ce Karin i-a scos glonțul din mană eu l-am pansat. Mă bucur că m-o obligat profesoara de biologie să urmez un curs de medicină, chiar dacă nu am fost decât de câteva ori. Încă o bubuitură sparge liniștea care s-a așternut în avion, roșcata a sărit ca arsă și ma privit atent. Parcă aș fi eu devină pentru tot ce se întâmplă.
- Voi veniți cu mine, Itachi tu ai grijă de ea. Toți au plecat lăsându-mă singură cu Itachi, liniștea devenit apăsătoare. Simțeam că această liniște nu era un semn bun, îi vedeam venind cu încă un rănit, și totul e din vina mea.
Brunetul mi-a făcut semn să mă așez lângă el, stăteam în același loc, nu doream să mă apropi de el. Acum că suntem doar noi doi mă cuprinde un sentiment de teamă, mi-am amintit că el mi-a ucis mama, cum puteam să mă îndrăgostesc de ucigașul mamei mele. Itachi m-a prins de mână și m-a tras în brațele lui.
-Ce spui să ne distrăm când ajungem în Mexic? M-a sărutat pe gât, și eu care credeam că e schimbat. E același gunoi ca întotdeauna, mă ridic și îl privesc urât.
-Să nu mă mai atingi, merg să verific și eu avionul. Nu am ascultat protestele lui și am luat-o la fuga de-a lungul coridorului. Am ieșit pe o ușa și m-am trezit amenințată cu un pistol, ce mai conta. Așteptam să fiu împușcată, dar se pare că nu dorea să mă omoare. Mi-a luat pistolul și ma tras de mână după niște lăzi. Era un om destul de bătrân, avea parul cărunt, ochii negri și niște dungi roși, privirea lui era serioasă și blândă. A lăsat pistolul jos, dacă nu vrea să mă ucidă atunci ce dracu vrea de la mine.
-Ascultă-mă, numele tău real e Sakura Misuky, mama ta sa căsătorit apoi și-a schimbat numele. Mama ta lucra ca... O împușcătură a terminat discuția, bărbatul a căzut lângă mine, era mort. Mi-am ridicat privirea și Itachi a lăsat pistol jos. Am sărit în picioare și i-am tras o palmă peste față, brunetul m-a prins de mână și m-a privit surprins.
- De ce ai făcut asta?
-Un simplu mulțumesc era suficient. Şi nu cred că ai fi vrut să fi ucisă, sau poate că ești o sinucigașă.
A ieșit și ma tras după el, chiar dacă era rănit parcă nici nu îl durea. Când am intra toți erau cu pistoalele îndreptate spre noi. Au lăsat pistoalele jos, Kiba și Itachi discutau despre cele întâmplate. Hinata plângea pentru că Naruto i-a împușcat pisică, pe Kitty. Am ascultat ce vorbeau ce-i doi și am aflat că cel care încerca să mă "omoare" se numea Jiraya şi era un traficant de droguri. Ce legătură avea mama cu traficul de droguri, sau ce legătură am eu cu ei?
Am mers cât mai în față în avion și m-am așezat, eram așa de obosită. L-am văzut pe Itachi așezându-se lângă mine.
-Acum coborâm. Cel care vorbea era fratele meu. Noi mergem la sediu, Itachi o duci pe Sakura undeva să se odihnească, dimineață veniți și voi.

Răspunsuri în acest subiect
Te amo con todo mi corazon - de AyumiHamasaki - 04-01-2011, 07:38 PM
RE: Te amo con todo mi corazon - de Amy :3 - 04-01-2011, 08:09 PM
RE: Te amo con todo mi corazon - de tamoshiku - 04-01-2011, 08:45 PM
RE: Te amo con todo mi corazon - de Eve. - 04-01-2011, 09:30 PM
RE: Te amo con todo mi corazon - de Vero - 05-01-2011, 01:57 AM
RE: Te amo con todo mi corazon - de AyumiHamasaki - 05-01-2011, 09:18 PM
RE: Te amo con todo mi corazon - de Amy :3 - 05-01-2011, 09:39 PM
RE: Te amo con todo mi corazon - de Vero - 05-01-2011, 11:33 PM
RE: Te amo con todo mi corazon - de Cookiesor - 06-01-2011, 12:23 PM
RE: Te amo con todo mi corazon - de AyumiHamasaki - 09-01-2011, 08:48 PM
RE: Te amo con todo mi corazon - de Amy :3 - 09-01-2011, 09:19 PM