16-12-2008, 01:02 AM
(Ultima modificare: 16-12-2008, 01:06 AM {2} de ~angelino~.)
omg...cate greseli.nu te condamn.fiecare om in parte greseste,nu?dragutz ficul.m-am straduit sa nu dau atentie greselilor majore si stiu k si tu te-ai straduit sa faci la fel si sa devii mai buna. nu mai prea vazut dialog. 2-3 vorbe.si atat? doar au facut cunostiinta si restul?ai incercat tu sa pui epitete, metafore intr-un cuvant figuri de stil,dar mai trebuia.descrierea ai sucit-o rau de tot.un moment te gandeai park la ce se intamplase,si in al 2lea moment te gandeai la fratele tau.aici m-ai lasat in ceatza. sper sa ma insenineze cineva si pe mn.poate kiar autoarea.gambate pe viitor si astept contiuarea. trece cu vederea ceea ce am scris si continua-ti ficul. poate ajungi intr-o parte mai interesanta. si naratiunea imbin-o mai mult cu descrierea.inca o data,dialogul este sec,dar tinand cont k e prima ta incercare,iertam.. :D..bye bye si sper ca nu te-ai suparat pe noi! te incurajez si spor la scris in continuare. bye!!![posturi unite]
:die:...ceva mai mult romantism,te rog frumos. am acceptat faptul ca ai greseli,
dar stiu ca pe viitor vei da tot ce ai mai bun.
compunerea ta este frumoasa.nu am ce sa iti mai spun,pentru ca nu ma simt in stare sa critic pe cineva incepator.gambate.posteaza si tu mai repede continuarea.
spor la lucru.... :bv:
:die:...ceva mai mult romantism,te rog frumos. am acceptat faptul ca ai greseli,
dar stiu ca pe viitor vei da tot ce ai mai bun.
compunerea ta este frumoasa.nu am ce sa iti mai spun,pentru ca nu ma simt in stare sa critic pe cineva incepator.gambate.posteaza si tu mai repede continuarea.
spor la lucru.... :bv: