Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tabara iubirii

am venit cu nextu...Stiu ca acest cap. este mai mic decat celalalte dar nu am avut ce face. Deci urmatorul cap.:

Cap.4 : Salvatorul

Sasuke inota disperat spre fundul lacului. Trebuia sa o salveze pe rozalie cu orice pret. I se parea ca inota cu cea mai mica viteza posibila, desi in realitate inota cu cea mai mare, depasindu-si limita si facand imposibilul. Cand in sfarsit ajunsese la rozalie, care era inconstienta, a prins-o usor si a inceput sa inoate inapoi la suprafata. Spera sa nu fie prea tarziu. Cand a iesit cu capul din apa, s-a dus spre mal, unde ii asteptau toti colegii lor de tabara. In momentul in care a pus piciorul pe uscat, a pus-o si pe rozalie jos, incepand sa ii apese pe piept ca sa-i scoata toata apa. Din fericire brunetul stia sa acorde primul ajutor. Apasa si apasa pana toata apa a fost scoasa, insa Sakura tot nu se trezea. Sasuke se gandea numai la un lucru : avea nevoie de respiratie gura la gura ! Nu mai a stat mult pe ganduri, asa ca si-a lipit buzele de cele ale fetei. Ar fi profitat de acel moment, insa in joc era viata rozaliei. Dupa ce si-a dezlipit si lipit gura de a ei si i-a dat aer, Sakura a deschis ochii. Primul lucru pe care l-a vazut erau ochii lui Sasuke, dupa care scuipa toata apa ramasa. Tinerii au rasuflat usurati ; Sakura era bine. Sasuke, care era cel mai aproape de rozalie si care isi facuse cel mai multe griji in privinta ei, impreuna cu Daisuke, a imbratisat-o calduros. Sakura a ramas uimita de comportamentul brunetului : intai o salveaza apoi o imbratiseaza de parca i-ar pasa de ea ? Nu spusese el ca nu o suporta ? Acum, fata avea proba contrarie. Daisuke si Itachi au ramas cu gura cascata cand Sasuke o imbratisa pe Sakura. Itachi chiar se gandea ca fratele sau a fost rapit si inlocuit de altcineva mai bun la inima care semana exact ca brunetul. Spre dezamagirea Sakurei, imbratisarea lua sfarsit in cateva secunde, Sasuke i-a dat drumul fetei, lasandu-i pe Daisuke si pe Lily sa o imbratisese. In timp ce rozalia primea multe imbratisari, brunetul s-a indreptat catre Madison, care statea la umbra unui copac, impreuna cu prietenele ei, vorbind-o de rau pe Sakura care scapase usor. Cand ajunse in fata ei, Sasuke ii spuse nervos :
- Tu stii ca putea sa moara ?
- Hei, incepu Madison zambind ironic, a fost doar o gluma !
- O gluma?! Adica daca murea, era o gluma? Nu stiu cine te crezi dar cu vietile oamenilor nu te joci. Daca o mai atingi o singura data pe Sakura sau ii mai faci vreun rau, nu stiu ce-ti fac.
- Si ce ma rog imi faci ? Ma tragi de par ?!
- Crede-ma, nu ma pune la incercare, ii zise furios Sasuke. Rabdarea mea are o limita. Ai inteles? Nu te mai atingi de Sakura sau o sa am eu grija de tine…
Madison nu mai zise nimic, doar pleca enervata la culme, la fel cum era si Sasuke. Brunetul s-a dus si el inapoi in cabana, impreuna cu ceilalti si cu Sakura. Dupa vreo doua ore, timp in care tinerii au facut o mica excursie la o pestera din apropiere, a venit timpul pranzului. Sakura era in camera ei impreuna cu Lily.
- Ce crezi ca l-a apucat pe Sasuke ?
- Nu stiu, ii raspunse Lily rozaliei. Stii, oamenii se mai schimba. In fine, ma bucur asa mult ca esti bine ! spuse ea in timp ce ii dadea o imbratisare prietenoasa Sakurei.
- Hai sa mergem ca intarziem ! ii zise Sakura care se imbracase cu o fustita verde, un maieu tot verde si niste sandale de aceeasi culoare cu fusta si maieul, numai nuanta fiind diferita.
- Bine,bine…ii zise Lily care era imbracata in niste pantaloni scurti albastri, un tricou alb si niste sandale albe cu albastru.
In timp ce fetele coborau scarile, in cale le-a iesit, din intamplare, Sasuke care se ducea si el tot la masa. Privirea Sakurei s-a intalnit cu cea a baiatului, ei doi privindu-se fara oprire. Numai vocea lui Lily le-a intrerupt activitatea.
- Va las singuri, spuse ea in timp ce isi continua drumul spre masa.
Cei doi, ramasi singuri, nu stiau ce sa spuna. Intr-un sfarsit, Sakura gasi ceva :
- Iti multumesc ca mi-ai salvat viata !
- Nu a fost mare lucru, ii raspunse Sasuke. Pentru nimic.
- Nu a fost mare lucru ?! Esti nebun ?
- Poate nebun dupa tine, ii raspunse brunetul in timp ce se apropia de fata. Vroia sa mai simta odata gustul dulce al buzelor ei…

Răspunsuri în acest subiect
Tabara iubirii - de angel_of_love - 17-04-2009, 09:01 PM
RE: Tabara iubirii - de Corina. - 18-04-2009, 11:42 AM
RE: Tabara iubirii - de Axxa.No.Way - 18-04-2009, 06:50 PM
RE: Tabara iubirii - de Flash - 19-04-2009, 09:30 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 21-04-2009, 11:43 AM
RE: Tabara iubirii - de Flash - 21-04-2009, 12:28 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 22-04-2009, 05:29 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 23-04-2009, 05:02 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 25-04-2009, 04:46 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 27-04-2009, 08:18 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 01-05-2009, 10:04 PM