28-11-2008, 10:01 AM
Dance wiyh thw devil tpnight ........ nu mai stiu sa scriu corect
Next: Speranta moare ultima.
TYPE ! With your eyes closed
|
28-11-2008, 10:01 AM
Dance wiyh thw devil tpnight ........ nu mai stiu sa scriu corect
28-11-2008, 04:46 PM
Speranta moare ultima .
not bad I'm hot ... You're cold ... Always keep the faith ! YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory Always Keep The Faith Deferto Neminem Hope to the End
28-11-2008, 08:33 PM
Awake by noon, drunk by four.
o nimeri Next: I just want to live while I'm alive
29-11-2008, 04:20 PM
I just want to live while I;m alive.
Intotdeauna sa te increzi in prietenii care ti-au demonstrat ca iti sunt prieteni. (stiu ca e lung, gommene)
30-11-2008, 05:01 PM
intodeauna sa te increzi in prietenii vate ti-au demonstrat ca iri suntr ortieteni. ohhh destul de bine
Love is all I need.
01-12-2008, 06:50 PM
lobe is all i need ^^"
next: Iubirea e singurul lucru perfect in imperfectiunea lui ...
01-12-2008, 06:54 PM
Iubirea e singurul lucru perfect in imperfectiunea lui
Next: Ma numesc Dinca Catrinel :lol:
01-12-2008, 07:43 PM
ma numesc danica catrinel
Omg <3 i ssoo rulee yeah tot aia...Cred ca e printre unicele mele reusite de pe aici :]...*mandrie* Oricum ai dat un text usor XD [desi deranjant la partea de cacofonie ^^"] Next: Capra capra piatra in patru,piatra capra capul caprei p.s: nu imi amintesc exact cum venea asta cu crapatul da' pe acolo
back in black
I'll bite you, so don't bite me. I am all the little things you hate I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
01-12-2008, 09:31 PM
capra crapa piatea in pateu, piarra ctapa caoul caprei
vai...cat de jalnic de la "patru" la "pateu" e drum luung next: Gandirea are un caracter abstract. (nu stiam ce sa scriu, si cum asta invatam acum la psihologie .. )
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list* |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
8 Vizitator(i) |