Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suspine de singurătate

"...la râsete, da nu era linişte..."
aici trebuia virgula inainte de 'era',, mai sunt si alte locuri in care ai omis sa pui virgula dar aici mi sa parut mai grav
ai greseli, adica se vede ca ai incercat sa treci actiunea la trecut in unele parti, din cate am inteles initial era la prezent, e ok, se intelege, doar ca te distrage putin si e mai greu sa ramai prins in povestea propriu zisa...
o sa te stresez din nou, zicandu-ti sa te stresezi mai mult cu sentimentele, gen "simt atmosfera tensionata din jurul meu..." si bla bla bla
descri mult, gandurile... imi place oarecum... desi as vra sa-i stiu si sentimentele, pare atat de... nu stiu... imuna la tot, chiar daca zici ca o deranjeaza unele situati...
iar ai scris micut :)) bine bine, nu te mai stresez, alegerea ta :P

actiunea nu e grabita, chiar deloc...
la dialog ai putea munci putin mai bun (nu ca eu l-as face mai stralucit) dar m-am gasit sa comentez la alti :D

devine interesanta povestea desi mi se pare ca ai trecut prea repede de la o perioada la alta, in fine.. alti trec peste anii intregi..
totusi, acea tentativa de viol nu pare ca a afectat-o prea mult, si la maicasa cum poate sa-i fie inca dor de el dupa ce a vrut sa-i violeze fica? oribila mama...

cam atat, cred ca m-am lungit destul :D

:*

ps:merci de anunt :P
4

Răspunsuri în acest subiect
Suspine de singurătate - de Buubz :) - 31-08-2011, 12:08 AM
RE: Suspine de singurătate - de Abbeh. - 07-09-2011, 02:08 PM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 12-09-2011, 08:16 PM
RE: Suspine de singurătate - de crazy little red - 13-09-2011, 06:40 PM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 05-10-2011, 08:36 AM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:41 AM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 28-12-2011, 03:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Cea mai retrasa si singura floare este si cea mai frumoasa Rose ^^ 136 96.148 11-06-2012, 06:25 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Ehe, prima si singura mea poezie... :)) Black Rose 2 3.125 04-12-2011, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Black Rose

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)