29-04-2009, 08:17 PM
OK miss....sa vedem ce ai aici.Mai intai critica,si apoi lauda ;) :
1- "Tata cu afacerile lui in lume,iar mama cu actoria ei in Japonia,si m-au lasat aici singura in Anglia,fara nimeni care sa ma iubesca asa cum ar putea-o face singuri." cred ca voiai sa spui ...cu actoria in Japonia,lasandu-ma ..." pt ca si-ul ala nu are ce cauta.
2-enervate-enervata
3-exasperate-exasperata
4-facu’ se scrie fara apostrof
5-a-ti-ati
6-observant-observat
7-descrierea personajelor s.a. nu prea e.
8-ai grija de descriere ca au cam luat-o hingherii
Acum laude&incurajari:
1-imi place mult titlul(bineinteles,si ceea ce inseamna)
2-imi plac pozele cu personajele
3-imi place atitudinea&viata lui Sarah
4-ma bucur ca din primul capitol al ficului nu se subintelege ceea ce urmeaza pt ca daca era asa,era un fic plictisitor,dar nu e
5-imi place ideea si antiteza dintre cele doua personaje: Sarah-dark­ girl, pe cand Mia-happy&dreamy girl.
Cam atat.Imi place,ai inceput in forta ficul,continua la fel ;)
Gambate sys and hurry up with the next chap :*
1- "Tata cu afacerile lui in lume,iar mama cu actoria ei in Japonia,si m-au lasat aici singura in Anglia,fara nimeni care sa ma iubesca asa cum ar putea-o face singuri." cred ca voiai sa spui ...cu actoria in Japonia,lasandu-ma ..." pt ca si-ul ala nu are ce cauta.
2-enervate-enervata
3-exasperate-exasperata
4-facu’ se scrie fara apostrof
5-a-ti-ati
6-observant-observat
7-descrierea personajelor s.a. nu prea e.
8-ai grija de descriere ca au cam luat-o hingherii
Acum laude&incurajari:
1-imi place mult titlul(bineinteles,si ceea ce inseamna)
2-imi plac pozele cu personajele
3-imi place atitudinea&viata lui Sarah
4-ma bucur ca din primul capitol al ficului nu se subintelege ceea ce urmeaza pt ca daca era asa,era un fic plictisitor,dar nu e
5-imi place ideea si antiteza dintre cele doua personaje: Sarah-dark­ girl, pe cand Mia-happy&dreamy girl.
Cam atat.Imi place,ai inceput in forta ficul,continua la fel ;)
Gambate sys and hurry up with the next chap :*
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .