Prima trupa pe care am ascultat-o a fost SuJu.Am dat pe YouTube de ''Super Junior Adonis Camp''.Am fost curioasa [ca de obicei .___.] si am dat CLICK .Prima oara m-am indragostit de KangIn...apoi Eeteuk.Mai nou este...Wookie [RyeoWook]el e prea cute...prea copilaros si atat de...sexy anytime ;x...si emotiv.
My fav pairings from SuJu are: SungMin and Wookie,KangIn and LeeTeuk,HeeChul and HanGeng[HanKyung]...
Prima melodie pe care am ascultat-o a fost Sorry Sorry...uhmmm am invatat si dansul...[impreuna cu Deea ],dupa am invatat Bonamana...
Deci vreau sa spun ca melodiile astea doua chiar m-au dat pe spate.In Bonamana sunt toti foarte seeeeeeexy mai ales LeeTeuk ;x [:X cand nu e el Sexy?]
Chiar imi pare rau pentru KangIn,HanGeng si KiBum [mai ales pentru HanGeng ]
Imi aduc aminte ca am vazut un videoclip despre ei...debutul si toate alea,si au spus si de accidentele de masina,si ca erau sa se desparta si povestile lor...Atunci am plans o noapte intreaga...nu ma puteam opri.Dimineata aveam ochii ceva in genul: O.O umflati de la atata plans...
Dabea astept urmatorul album!
Super Junior FIGHTING!!!
MimiÅŸor@ edit.
Te-aş ruga să nu mai scri cu culori întregul post.
My fav pairings from SuJu are: SungMin and Wookie,KangIn and LeeTeuk,HeeChul and HanGeng[HanKyung]...
Prima melodie pe care am ascultat-o a fost Sorry Sorry...uhmmm am invatat si dansul...[impreuna cu Deea ],dupa am invatat Bonamana...
Deci vreau sa spun ca melodiile astea doua chiar m-au dat pe spate.In Bonamana sunt toti foarte seeeeeeexy mai ales LeeTeuk ;x [:X cand nu e el Sexy?]
Chiar imi pare rau pentru KangIn,HanGeng si KiBum [mai ales pentru HanGeng ]
Imi aduc aminte ca am vazut un videoclip despre ei...debutul si toate alea,si au spus si de accidentele de masina,si ca erau sa se desparta si povestile lor...Atunci am plans o noapte intreaga...nu ma puteam opri.Dimineata aveam ochii ceva in genul: O.O umflati de la atata plans...
Dabea astept urmatorul album!
Super Junior FIGHTING!!!
MimiÅŸor@ edit.
Te-aş ruga să nu mai scri cu culori întregul post.