Daca sa fi paranoic include frica de gandaci de orice tip...sau aproape, atunci sunt. Ideea e ca nu pot sa-i sufar, cand ii vad ma iau toate cele, desi stiu ca nu-mi pot face nimic, nu pot sa ma abtin. Cel mai rau mi-e groaza de paianjeni si gandacii aia mari si scarbosi de bucatarie. Cea mai groaznica experienta a fost la tara, era 3-4 noaptea si stateam afara si era sezonul in care sunt gandacii aia imensi, nu stiu cum se numesc, dar sunt ingrozitori si mi-a cazut unul de pe gard pe mine, doamne am simtit ca mor, cred ca am trezit juma' de sat tipand sa-l dea cineva jos
. Sau cand eram la bunica mea si am vrut sa-mi fac dus si am vazut o libarca si la fel am inceput sa tip, iar cand eram mica, ca sa ma culce, ma minteau ca vine omida dupa mine
. Acum nu am nimic cu omizile, dar cu toate celelalte am: )).
Poate sunt paranoica si pentru ca mi se pare ca asa cum imi merge lunea imi va merge toata saptamana, dar mereu mi s-a adeverit chestia asta asa ca nu pot sa nu cred in ea. Stiu ca poate e doar in mintea mea, insa daca nu merge ceva bine, am pe cine da vina [si ziua de azi a fost groaznica, cel putin o parte din ea]
De intuneric nu mi-e frica, ador intunericul, in sensul ca daca nu am intuneric 100% nu pot dormi, asta poate fi si un dezavantaj. Dar nu intotdeauna a fost asa, cand eram mai mica imi era frica sa stau singura in intuneric aveam impresia ca ar putea fi "ala cu coarne" pe undeva
. Si de caini, vai ce frica imi era, vad ca in ultimul timp m-am mai potolit cu frica asta, desi nu definitiv. In fine, or mai fi si altele, nu-mi mai vine nimic in minte acum.