01-09-2010, 02:51 PM
Sunt de acord cu Tan . I mean , nu poti sa te legi doar de un anumit an, pentru ca acolo gasesti o explicatie. Religia ne lasa in aer de multe ori . Doar pentru ca asa zisul Dumnezeu e singurul care stie.
Stiinta nu ofera toate raspunsurile, dar cert e ca sunt mai multe.
Nu sunt adepta teoriei "Dumnezeu e tatal ." lol . Am vazut recent la tv, un documentar, in care spunea ca omul a fost creat din intamplare. Existenta lui nu a fost voita, ci mai degraba a fost o forma de viata care a avut o evolutie ciudata.
E logic ca omul de astazi este cu siguranta mai destept decat cel din evul mediu . Atunci oamenii isi dadeau cu bata in cap pentru ca nu stiau ce sa faca. Acum. . . avem pistoale ? lol .
Stiinta. Religia e o fatada .
BIG EDIT.
@Artist .
Nu e adevarat. Zilele, lunile, anul au fost inventate de om . Ca sa nu spuna ca acum e secunda 974553942134128574, au inventat unitati de masura . Asta am invatat la fizica.
Btw, nu e Bing Bang, este Big Bang .
Stiinta nu ofera toate raspunsurile, dar cert e ca sunt mai multe.
Nu sunt adepta teoriei "Dumnezeu e tatal ." lol . Am vazut recent la tv, un documentar, in care spunea ca omul a fost creat din intamplare. Existenta lui nu a fost voita, ci mai degraba a fost o forma de viata care a avut o evolutie ciudata.
E logic ca omul de astazi este cu siguranta mai destept decat cel din evul mediu . Atunci oamenii isi dadeau cu bata in cap pentru ca nu stiau ce sa faca. Acum. . . avem pistoale ? lol .
Stiinta. Religia e o fatada .
BIG EDIT.
@Artist .
Nu e adevarat. Zilele, lunile, anul au fost inventate de om . Ca sa nu spuna ca acum e secunda 974553942134128574, au inventat unitati de masura . Asta am invatat la fizica.
Btw, nu e Bing Bang, este Big Bang .
Citat:Omul. O fiinta exact dupa infatisara Domnului. Nu dupa asemanarea unei MAIMUTE. Maimutele sunt niste animale dar in nici un caz oameni neevoloati. Noi suntem cu totul speciali. Daca se spune ca omul a evoluat din maimuta, cum se face ca la ora actuala nu se mai evolueaza?Dumnezeu, cica, nu este om . Este spirit. Alt loc unde se contrazice religia. Omul evolueaza incontinuu . Nu poti sa vezi asta zi de zi . Se intampla la generatii, in sute de ani si chiar mai mult. Ca intelect, omul a evoluat enorm .
Citat:Sigur peste multi ani, lucrurile vor evolua... in bine sau in rau nu va stii nimeni niciodata. Si cu acest sfarsit al lumi...2012...blah blah..nu stim noi..numai Dumnezeu stie. Daca noi suntem rai se va intampla ceva dar cn stie cand...Daca suntem rai o sa murim . De ce toata lumea crede asta ? Exista criminali, violatori, hoti s.a.m.d si aia nu sunt oameni rai ? De ce nu murim atunci ?
Citat:Deci concluzia meaa finala este ca Dumnezeu a creat tot ce vedem cu ochii. Pentru ca un om de stiinta nu ar fi putut creea creierul sau altele...Ca omul de stiinta sa creeze, trebuie sa fie creat. Si ca omul de stiinta sa poata creea creiere, trebuia sa aiba unul . Te contrazici .