21-02-2009, 02:50 PM
ok, eu sunt prima!!!
deci, ai niste mici greseli pe care vreau sa ti la spun, ca sa nu se mai repete:
-- ai o repetitie [astepta....astepta]
--dialogul este uneori prea sec, prea banal
-- este imposibil ca profesorul sa intre in clasa, sa prezinte un elev, iar apoi sa plece [desi cu totii ne-am dori asta :P]
--in unele locuri ai nevoie de ceva mai multa descriere
bun, inecputul este dragut, cu mici greseli dar deh, de asta exista critici :P. sincera sa fiu, prima data mi-a atras atentia titlul, dar nu am sa spun de ce [poate ca stiti voi] dar stai linistita, nu a fost ceva negativ :D. nu am ce spune mai mult despre un prim capitol, asa ca astept sa vad cum evolueaza lucrurile :D
spor la scris si ai +1 rep. de la mine :*
deci, ai niste mici greseli pe care vreau sa ti la spun, ca sa nu se mai repete:
-- ai o repetitie [astepta....astepta]
--dialogul este uneori prea sec, prea banal
-- este imposibil ca profesorul sa intre in clasa, sa prezinte un elev, iar apoi sa plece [desi cu totii ne-am dori asta :P]
--in unele locuri ai nevoie de ceva mai multa descriere
bun, inecputul este dragut, cu mici greseli dar deh, de asta exista critici :P. sincera sa fiu, prima data mi-a atras atentia titlul, dar nu am sa spun de ce [poate ca stiti voi] dar stai linistita, nu a fost ceva negativ :D. nu am ce spune mai mult despre un prim capitol, asa ca astept sa vad cum evolueaza lucrurile :D
spor la scris si ai +1 rep. de la mine :*
아름다운 미녀를 좋아하면 ê³ ìƒí•œë‹¤
Heart aches when you fall in love with a beauty...
Heart aches when you fall in love with a beauty...