Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stând în ploaie

Hei, baby :> Insfarsit am trecut si eu pe aici, stiu ca ti-am promis de ceva saptamani ca dau comm, dar nu am dat O_O Imi cer mii de scuze, mi-a fost greu sa citesc, deoarece am fost ocupata si o saptamana si ceva nu am avut laptop, deoarece era plin de virusi xD Scuze, acum am terminat si capitolul 3 de citit si sunt aici sa dau minunatul meu comentariu =]] Iti promit ca-l fac lung >_>

In primul rand...in primul post ai spus ca esti incepatoare si ca acesta ar fi primul tau fic, mi-e mi se pare foarte reusit pentru o incepatoare, am vazut alti scriitori care se descurca foarte nasol cu un prim fic, dar tu se pare ca ai citit si te-ai documentat foarte mult inainte sa te apuci de un fic. Asta e greaseala pe care o fac multi, nu sunt inspirati, fara imaginatie, se grabesc repede sa faca un fic si sa auda parerile altora, normal ca acestea nu vor fi foarte bune. Deci eu te felicit din acest punct de vedere, bravo si sa o ti tot asa, deoarece te descurci foarte bine. Iar pe parcurs cu siguranta vei deveni o scriitoare foarte buna, deoarece ai inceput cu dreptul. Sper sa o ti tot asa.

Cum a spus si Teh ( da am citit toate commurile de aici:> ), la un momendat te-ai pierdut in filozofie, dar nu este o greseala atat de grava, cine nu o face? Altcineva greseste din alt punct de vedere. Probabil te indrepti foarte mult pe descriere si dai in filozofie, daca ai avea mai multa actiune poate s-ar schimba ceva, zic eu :-?? Nu stiu ce sa zic exact, deoarece nu ma pricep la asa ceva, nu am scris niciodata, deci nu sunt experta in a da comentarii xD Totusi imi place faptul ca ne tii in mister, acea tensiune, ma bucur ca exista, deoarece atunci cand va veni momentul sa aflam mai multe va fi mult mai interesant, datorita acelei tensiuni, mister whatever xD Te descuri foarte bine din acest punct de vedere si este de admirat.

Abia acum ti-am terminat de citit si ultimul capitol, cum ti-am zis mi-a fost foarte greu sa citesc toate capitolele, chiar daca sunt doar 3=]] Probabil datorita descrierii tale, care trebuie sa subliniez acest lucru. Stai excelent la capitolul descriere, ( si cu filozofia =]] ) tot imi place. Eu una nu ma prea pricep la acest capitol, deoarece nu imi gasesc idei, dar ma bucur ca tu ai imaginatie si te felicit si din acest punct de vedere. Cand am citit faza " Cum indraznesti sa-ti lovesti propria fiica?" intr-un fel m-am tulburat. Nu ma asteptam ca acel tip sa-i fie tatal, iar caracterul lui este atat de dur, de neiertat. Nu vad cum as putea trece prin asa ceva, desi nu prea am inteles nici acum ce se intampla cu adevarat, deoarece tu inca continui sa ne tii in mister xD Sper ca din capitolul 4 sa aflam mai multe. Nu prea pot momentan sa-mi formez o parere despre acest fic, deoarece misterul nu inceteaza sa apara. Totusi pana acum parerea mea este una buna, imi place foarte mult cum scri, modurile de expunere, marimea capitolului, toate sunt ok si la locul lor. Deasemenea nu am vazut greseli de tastare, deci ma bucur ca inainte de a posta capitolul respectiv, te mai uiti o data pe el pentru a-l corecta.

Succes in continuare si astept capitolul 4 :3 Sper ca din el sa aflu mult mai multe si sa fie mai multa actiune, deoarece eu zic ca ar fi timpul ;)) Te pup >:D<
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Stând în ploaie - de Better Off Alone - 14-07-2010, 04:13 PM
RE: Stând în ploaie - de Little Star - 14-07-2010, 05:45 PM
RE: Stând în ploaie - de Ash. - 14-07-2010, 08:39 PM
RE: Stând în ploaie - de Jun - 15-07-2010, 02:14 PM
RE: Stând în ploaie - de Better Off Alone - 25-07-2010, 05:00 PM
RE: Stând în ploaie - de A'Svear - 29-07-2010, 10:44 PM
RE: Stând în ploaie - de Teh - 04-08-2010, 01:59 AM
RE: Stând în ploaie - de Better Off Alone - 04-08-2010, 05:46 PM
RE: Stând în ploaie - de Ash. - 05-08-2010, 02:42 PM
RE: Stând în ploaie - de βεκi - 21-08-2010, 01:52 PM