Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care dintre cei doi e mai dragut?
Eyes
47.83%
11 47.83%
Ayumu
52.17%
12 52.17%
Total 23 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Spiral] Eyes Rutherford vs Ayumu Narumi

#1
[Imagine: 578781-20090317160539.jpg]
Care dintre aceste doua personaje va place mai mult si de ce? ?
Mie imi place mai mult de Eyes :love:deoarece e frumos,misterios,destept,talentat(canta frumos la pian)si are o privire rece,dar in acelasi timp fermecatoare.Este si amuzant(destul de rar,dar totusi e ceva)atunci cand scoate pesti din buzunar....Deasemenea nu ii este frica de moarte si stie cum sa actioneze in situatii de creiza si asta in principal datorita faptului ca are incredere in el.
Si Narumi e inteligent,dragut dor ca lui ii lipseste increderea in sine si se lupta sa iasa din umbra fratelui sau.Ar trebui sa aiba mai multa incredere in fortele proprii deoarece e dstul de destept:smart:

#2
Regret, dar nu ma pot hotari intre ei doi! Majoritatea baietilor din Spiral imi plac cam la fel de mult...
Eyes imi place deoarece este sumbru si misterios, mereu calm, precaut...are un stil mai "e;egant" ca sa spun asa...
Iar pe de alta parte, imi place si de Ayumu, deoarece nu este chiar atat de sumbru si intunecat ca si Eyes, este mai "sociabil" ca sa spun asa...si mai are si alte calitati pe care Eyes nu le are...la fel si invers...Eyes are anumite calitati pe care Ayumu nu le are...
Deci chiar nu ma pot hotari intre ei doi...

#3
Il prefer pe Ayumu,e si talentat la pian,e mai putin sociabil fata de ceilalti,cel putin in manga,Hizumi il ajuta cu fetele21dar refuza vreo 3 intr-o saptamana desigur...stie sa cante la pian,si...is my favorite.

Eyes credeam cand am vazut anime-ul ca e cam infumurat,dupa ce am citit manga,e chiar tare si eyes,dar tot pe ayumu il prefer.
[Imagine: Alugays.png]
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul AnimeZup
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi

#4
Tananana....cum de nu am vazut yo topicul asta?Probabil ca s-a ascuns bine de mine.Revenind..pai e o alegere mai mult decat dificila.God...Angel,m-ai pus sa aleg intre personajele mele preferate!Insa...trebuie sa iasa cineva "castigator".Eyes Rutheford...cel mai atragator pianist.Atitudinea lui aparent nepasatoare si calma il face sa ascunda faptul ca face parte dintre Copii Spintecatori.Cu toate acestea,tine extrem de mult la colegii sai si nu ii place sa stie ca acestia se afla in pericol.De partea cealalta,Ayumu este un elev..oarecum obisnuit.Daca nu punem la socoteala inteligenta debordanta de care acesta da dovada.Reuseste sa rezolve cele mai complicate cazuri,aparent fiind cu un pas inainte in fata lui Madoka,care este cumnata lui.Viata lui s-a dat oarecum peste cap din ziua in care Kyotaka a disparut.A trait cu impresia ca niciodata nu isi va depasii fratele,continuand sa traiasca in umbra acestuia.Insa el se dovedeste a fi scaparea Copiilor Spintecatori.Asa..dupa ce am tinut aceast "discurs"....inca nu m-am decis pe cine sa aleg.Dar..ok...Eyes!De ce?Este dragut..si ochii lui imi amintesc oarecum de Yuki(eterna obsedata).Insa nici ayumu nu e departe de el.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#5
Hmmmm , chiar ca este o alegere grea , dar cred ca eu tot pe Eyes il aleg . Pur si simplu imi plac ochii lui si parul argintiu . Atitudinea lui indiferenta si privirea lui inexpresiva pur si simplu ma atrag foarte mult . Faptul ca este pianist ma face sa-l indragesc si mai mult pentru faptul ca ador muzica de pian . Deci , in concluzie , Eyes Rutherford ramane preferatul meu !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

#6
~Ayumu Narumi-mi se pare un personaj foarte bine realizat si cu o personalitate grozava..chiar daca el considera ca nu poate fi mai bun decat fratele lui eu cred ca il depaseste o.O..are o minte geniala si poate dezlega orice crima sau mister^^

~Eyes arata si el destul de bine,e misterios si mereu serios ...dar in comparatie cu Ayumu mi se pare un personaj destul de simplu...de aceea il aleg pe Ayumu^^
[center][Imagine: dqj3tz.png][/center]

#7
Hmm este o alegere foarte grea pentru mine deoarece ambele personaje imi plac4
pai mai bine aleg:
Il aleg pe Ayumu Narumi...ca nu degeaba am eu nick-ul asa21
Motivul alegerii acestui personaj10ai imi place deoarece nu se da inapoi de la nimic si are mult curaj in el.Rezolva foarte bine ghicitorile lui Asazuki si mai ales nu cred ca si-ar lasa prietenii la nevoie.Este personajul preferat si imi place de el(ca personaj>_<)si este destul de destept ca sa-l intreaca pe Eyes Rutherford
cam atata venind din partea mea65
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
100% Ayumu.Intr-adevar Eyes e foarte dragut.Si-mi place faptul ca e plin de mister.Si firea lui uneori exagerat si enervant de calma 21.Dar Ayumu mi se pare mai interesant.Si imi place ca-si arata slabiciunile si nu se inchide in el.Si felul in care gandeste si cum reuseste sa o scoata la capat cu toate enigmele si problemele 8.And he's very chiut :love:
[center][Imagine: siggi1wf5.png][/center]

#9
Este o alegere foarte grea , deoarece ambele personaje imi plac foarte mult si au un rol destul de important in anime . Atat Ayumu cat si Eyes sunt pe placul meu , sunt intr-un fel putin diferiti , dar fiecare are cate ceva original care ma atrage . Eyes este mai mereu misterios si nu il vezi niciodata razand , nimeni nu-l poate scoate din acea stare de seriozitate . Este foarte inteligent si arata destul de bine . Ii ador parul acela alb <3 Chiar arata bine la corp , nu am cum sa mint xD Deasemenea imi place enorm cum canta , lucru care ma atrage si mai mult la el , un adevarat pianist.Dar pe langa Ayumu nu mi se pare cine stie ce personaj , deoarece Ayumu este mai bine caracterizat decat el , cu mai multe trasaturi . In primul rand este extrem de inteligent , le are cu logica nu gluma , eu la capitolul asta sunt varza=]] Imi place ca mereu rezolva toate problemele si toate misterele si niciodata nu se impacienteaza , este mereu calm , iar acest lucru merita admiratie , deoarece niciodata nu se grabeste cu treaba pe care o are . Stie sa gateasca o_o Eu ieri am scapat oul in gunoi=]] M-a impresionat foarte mult trecutul sau , a fost foarte interesant , dar in acelasi timp trist . A trait mereu cu impresia ca nu va fi niciodata in stare sa-si depaseasca fratele , traind mereu in umbra acestuia . Din fericire el se doveste a fi scaparea copiilor spintecatori , iar acest lucru il pune in evidenta , intr-o anumita lumina . Deci in concluzie il aleg pe Ayumu .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Eyes are acei ochi albastri si canta incredibil de frumos la pian. Ayumu e un tip extrem de destept, cu multa logica si poate gasi foarte repede solutia la problemele cu care se confrunta. Daca imi amintesc eu bine, imi placeau vocile personajelor, atat de calme si de placute. Cred ca il voi alege pe Ayumu pt ca inca nu i-am gasit un defect, spre deosebire de Eyes, care ramane un fel de ucigas.
[Imagine: sig_reinoir.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)