Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Special A

Omg..omg..omg cred ca e cea mai super comedie romantica pe care am vazut-o vreodata 21 in materie de anime of course.Pai...la inceput mi s-a parut destul de ciudat si plictisitor,dar dupa 4 episoade m-am indragostit imediat,plus ca in decursul a aceste 4 episoade,am ras cu lacrimi 24.
Mi-a placut foarte mult povestea,fiind una normala,dar in acelasi timp anormala pentru ca personajele faceau pe acolo chestii cam supranaturale,dar mereu a existat simtul umorului si niste faze care te dadeau pur si simplu pe spate 24.
A fost super sa-l urmaresc si sa vad cum evolueaza relatia dintre HikarixKei si AkiraxTadashi *parca asa il chema O_O*.Au fost faze superbe,dar faza de la sfarsit a fost cireasa de pe tort <333.
Hmm..personajul preferat este Hikari pentru ca este o luptatoare si o zapacita din toate punctele de vedere.Mi-a placut absolut tot la ea,icnepand de la fizic pana la personalitatea ascunsa.CHiar a fost amuzant sa vad ca nu isi da seama ca Kei o iubeste and stuff si atunci cand Yahiro i-a spus asta ea a pus fata aceea ciudata si a zis ca nu e adevarat,I mean..this girl isn't in this kind of stuff 21.However...e un personaj care iti atrage atentia din primele clipe prin felul de a fi^^.
Kei vs Yahiro?Hmm...mi-a placut faptul ca in copilarie au fost prieteni and stuff,but intr-un fel desi nici unu din ei nu au vrut sa faca asta,inca s-au ajutat intr-un mod mai mult sau mai putin indirect.Ca totul sa fie picant si sa nu fie un duo al prieteniei,a fost implicata si Akira,de care Yahiro a fost indragostit.Am ramas putin uimita la ce fete punea tipul cand venea vorbea de ea,desi el o facea mereu pe duru.
In principal...e un anime ce merita urmarit ^__^

Răspunsuri în acest subiect
Special A - de hikari marina - 29-06-2008, 01:47 AM
RE: Special A - de Arya - 01-07-2008, 11:09 PM
RE: Special A - de Kahoko - 20-08-2008, 04:16 PM
RE: Special A - de Ecstasy - 25-10-2008, 12:28 PM
RE: Special A - de Teh - 17-01-2009, 04:28 PM
RE: Special A - de DeeXD - 06-02-2009, 11:39 AM
RE: Special A - de Shojo Queen - 15-03-2009, 09:46 PM
RE: Special A - de Kuro Kitsune - 02-10-2011, 04:46 PM
RE: Special A - de Kiririn - 15-10-2011, 11:29 AM
RE: Special A - de Aggie - 05-08-2012, 10:15 AM