Ne invitati ? tu si ce armata ?
hai ca de votat am votat dar sa-mi spun si parerea daca tot m-am apucat . E parerea mea personala deci fara critici
asa gandesc eu , bine rau
asta e n-ai cum sa ma schimbi
( ia incearca sa vedem reusesti sa schimbi un taur ?
)
Cum ziceam , defapt stai ca inca n-am zis nimic
, ce preferinta am in materie de picioare ?
dunno , eu nu pun accent pe picioare , probabil ca sunt printre putinii care mai intai se uita la fata in asamblul ei , mai intai un contact vizual ochi in ochi
dup-aia ma uit eu la restul
... dar sa revin la picioare ... pai nu stiu ... ce intelegeti prin lung ? de exemplu o femeie cu picoare lungi ( exemplu elocvent : roxana ciuhulescu ) e si inalta cat o prajina ca altfel ar fi disproportionata si ar fi si mai urat . Nu-mi plac fetele la care trebuie sa ma duc cu scara la intalnire
deci clar ca n-am cum sa optez pentru o fata cu picoare lungi
, de asemenea , nici una cu picoare scurte pentru ca , eu nu sunt inalt dar nici pitic nu ma consider , la 1.80 ai mei sa-mi traiasca
, si asta ar insemna ca fata sa fie undeva la 1.50, 1.55 ce dumnezeu , nu vreau un copil de la varsta asta
... prefer undeva mediu ... cu tot cu picioare sa fie intre 1.65 - 1.75 daca poarta tocuri sa nu fiu ca irinel si cu monica
Oricum am batut campii in mare parte
si n-am cum sa nu inchei cu o prostie , marca inregistrata
eu sunt de parere ca daca de exemplu cauti o femeie pentru umeri craci iti trebuie una cu picioare lungi
C-am atat am avut eu de spus
in mare parte am batut campii dar asta e trebuia sa-i bata cineva