09-01-2010, 05:14 PM
Kidoo, la cat te-am batut la cap sa pui continuarea nu ma mir ca ai cerut moderatorilor sa deschida ficul sa poti sa postezi:)) Multumesc, m-ai salvat de la moarte(de curiozitate:))).
Imi place descrierea, e destul de buna, desi ar putea fi si mai si dar e ok si asa.
Naratiunea nu e grabita, din potriva e lucrata si destul de detaliata. Intr-un cuvant e ok.
Dialogul putin sec pe alocuri, dar in general bun, de necomentat.
Deci in concluzie, capitolul e bun si are si amuzament in el. Astept nextu, sti nu?;;)
:bye::bye:
Imi place descrierea, e destul de buna, desi ar putea fi si mai si dar e ok si asa.
Naratiunea nu e grabita, din potriva e lucrata si destul de detaliata. Intr-un cuvant e ok.
Dialogul putin sec pe alocuri, dar in general bun, de necomentat.
Citat: -Ce s-a intamplat, Karin? Inchide gura scumpo, intra musteMai ce tare faza. As fi vrut sa o vad pe Karin:))
Citat:- Bine, treceti in rand. Vreau sa va vad jocul de glezne. Ve-ti juca fotbal. Baieti contra fete. Sakura si Sasuke sunteti capitani. Echipa care castiga o sa primeasca un costum minunat cum am eu si Lee.Rozalia se uita speriata la profesorul ei, in timp ce prietenele ei si-au pus mainile in cap.Doamne, pur si simplu mortala faza:)) Sa o vad pe Sakura sau pe Sasuke in constum ca a lui Lee O.o :)) Doamne, ce imaginatie:))
Deci in concluzie, capitolul e bun si are si amuzament in el. Astept nextu, sti nu?;;)
:bye::bye: